Hogyan tarthatja meg az ellenzék Budapestet? Kunhalmi Ágnes, Inforádió, ArénaVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Hogyan tarthatja meg az ellenzék Budapestet? Kunhalmi Ágnes, Inforádió, Aréna
Forrás: InfóRádió, 2023/12/05 18:45

Hogyan tarthatja meg az ellenzék Budapestet? Kunhalmi Ágnes, Inforádió, ArénaMi az MSZP forgatókönyve arra az esetre, ha a jövő évi önkormányzati választáson végül pártlistás szavazás lesz Budapesten? Milyen Fővárosi Közgyűlési összetétellel számolnak, ha a parlament megszavazza a Mi Hazánk javaslatát a listás budapesti közgyűlési választásról? Az MSZP ajánlata továbbra is az, hogy az egész ellenzék ne csak Budapesten hozzon létre közös listát, hanem akkor már minden megyében is? Van kutatásuk a közös lista elfogadottságáról? Mi a fontossági sorrend: főváros, megyei jogú városok, nagyvárosok? Mi az MSZP-programja és stratégiája arra, hogy hivatalban maradjanak a jelenlegi polgármesterei a 2024-es választások után is? Mennyit kell a helyi eredményekről beszélni és mennyit az országos ügyekről a kampányban? Karácsony Gergelyt támogatja-e az MSZP? Miben állapodtak meg a DK-val az önkormányzati választásokra, és kivel terveznek még megállapodni? Szorosabb együttműködés, akár hosszabb távon egységes ellenzéki unió lehetséges forgatókönyv-e? Mi lesz Márki-Zay Péter támogatásával? Lesz-e két ellenzéki polgármester-jelölt Zuglóban?
Mi az MSZP programja az EP-választásokra? Megszűnt-e a közös lista lehetősége azzal, hogy Tüttő Katát választották listavezetőnek? Mit tud tenni egy EP-képviselő az Uniós forrásokért? Hogyan tudná javítani az EP és Magyarország viszonyát egy baloldali kormány? Mik az Unió legfontosabb kérdései a szocialisták szerint? Milyen válaszokat adnak ezekre? Hogyan javítaná az oktatás helyzetét az MSZP? Mit lehetne tenni a párt szerint a PISA-felmérésekben látszó lemaradás leküzdésére? Hogyan alakítaná át az MSZP a jóléti elosztási rendszereket? Milyen alternatívát mutat a választóknak az MSZP a programjában és a magyar parlamenti munkában?
Mit takar a szociális Európa víziója? Hogyan lehet megtartani a közép-európai régiónak járó forrásokat?
Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az Inforádió Aréna című műsorában 2023.12.05-én. A beszélgetőtárs Exterde Tibor. Podcast.
Iratkozzon fel az InfoRádió YouTube-csatornájára és első kézből értesül a legfrissebb feltöltésekről!
Kövessen minket az interneten is: http://infostart.hu/
Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/InfoR%C3%A1di%C3%B3-118703541479581/
Inforádió. Magyarország hírrádiója. A hírrádió.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930