Bemutatkozás

A Frissvideók.hu egy videógyűjtő portál: összegyűjti a magyar online médiában megjelent legfrissebb videókat egy helyre, így nem kell minden honlapot egyesével figyelned, hogy rögtön értesülj a fontos és érdekes eseményekről, újdonságokról. Több mint 190 forrás videóihoz találsz linket nálunk, így Magyarország egyik legfrissebb és legsokoldalúbb videós portálján jársz éppen!

A megfigyelt forrásokat rendszeresen bővítjük, ha ismersz olyan magyar online csatornát, amelynek tartalma itt nincs meg, de érdekesnek tartod és szívesen látnád nálunk is őket, nyugodtan írj egy e-mailt nekünk!

Forrásmegjelölésként portálunk minden esetben egy jól látható linket biztosít az eredeti tartalomhoz. Nem célunk az eredeti oldaltól látogatókat elvonni: portálunk olyan látogatókat tud hozzájuk terelni, akik amúgy nem találnák meg őket az interneten rendszeresen, de rajtunk keresztül megtekintenek egy-egy érdekes videót náluk is.

A Frissvideók.hu-n a videók indexelését és megjelenítését egy automatizált robot végzi, ezért a videók tartalmáért (címéért, leírásáért, stb.) felelőséget nem tudunk vállalni, ezek tartalma nem a Frissvideók.hu oldal álláspontja, hanem a forrásoldalról átvett adat. Látogatóinkat erre külön előre is figyelmeztetjük a következő mondattal: "Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek/eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!". Ha valamilyen okból ezekben a tartalmakban helyreigazítás szükséges, írj egy e-mailt nekünk és módosítjuk vagy eltávolítjuk a hibásnak jelölt videót rendszerünkből.

Kapcsolat

Gyakran keresnek meg minket látogatók olyan kéréssekkel, hogy szeretnének megnézni régebbi videókat, de azok már nem elérhetőek az adott linken, ahol korábban voltak... Szeretnénk felhívni a figyelmet a NAVA - Nemzeti Audiovizuális Archívum oldalra, ahol nagyon sok magyar videótartalom visszakereshető és visszanézhető még akkor is, ha az eredeti linken már nincs fent - használjátok ilyenkor, pont erre való!

Ha a Frissvideók.hu oldallal kapcsolatban bármi kérdésed lenne, keress minket bátran e-mail címünkön, minden megkeresésre szívesen válaszolunk: info@frissvideok.hu.

A rendszer által használt szervereket üzemelteti: Nextserver Kft.

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2018 Június »«
2018 Június
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930