Hangszersimogató - Karácsony estéjénVideó: Zene, koncertek, előadók és énekesek, klipek és zene TV-k:Hangszersimogató - Karácsony estéjén
Forrás: CLS Music, 2017/12/04 09:30

Hangszersimogató - Karácsony estéjénMegjelent a Hangszersimogató Karácsony - Öröm hallik mindenfelől című albuma!
CD vásárlás: 3190 HUF
https://goo.gl/lCgIyb
Letöltés: 1999 HUF
https://goo.gl/ZyTNeE
http://www.egysegmedia.hu/orom-hallik-mindenfelol
“A zene a kiapadhatatlan öröm forrása!”
A Hangszersimogató név egy szabad zenei foglalkozás gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Interaktív közös játék a hangszerekkel. Foglalkozásaink célja a hangszerek hangjának megismertetése és az együttzenélés, együtténeklés örömének átadása kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A gyerekeknek szóló koncertek sajátossága, hogy a kisemberek aktívan bevonódnak az előadásba, nemcsak közös énekléssel, táncolással, hanem a számtalan hangszerrel is melyeken játszva, melyeket kipróbálva az előadás alatt is részévé válnak a produkciónak. A koncerteket követően a gyerekeknek lehetőségük van, hogy kipróbáljáj az összes hangszert, melyen az előadók muzsikálnak, így hozva közelebb hozzájuk a zene és a zenélés varázslatos világát.
A Hangszersimogató kezdeményezés hét évvel ezelőtt Bársony Bálint Artisjus-Fonogram díjas szaxofonművész zeneszerző ötlete alapján látott napvilágot.
“Gyermekkoromban sokszor szerettem volna kipróbálni különböző hangszereket hangszerboltokban, de a hangszerek ára és az eladók óvatossága miatt erre sosem volt igazán lehetőségem. Ebből a gondolatból kiindulva kezdtük el a zenészbarátaimmal a Hangszersimogató foglalkozásokat, ahol interaktív módon van lehetőségük a gyermekeknek beleszagoni a közös zenélés és éneklés adta önfeledt hangulatba,amely akár a zeneiskolás évek elkezdése elött hangszerválasztóként és tökéletes funkcionál. Idén karácsonykor gyermekkorunk kedvenc karácsonyi dalait csokorba fogva készítjük el első lemezünket, mely reményeink szerint sok családnak hoz majd ünnepi hangulatot és közös éneklést a szent ünnepen.”
A Hangszersimogató tagjai: Korzenszky Klára, a Makám együttes énekesnője, valamint Bársony Bálint és Zenekara.
– Bársony Bálint – szoprán és tenorszaxofon, furulyák, gitár, ének
– Elek Norbert – zongora
– Korzenszky Klára – énekes, gyermekpszichológus, a foglalkozás vezetője
– Rieger Attila – elektromos és akusztikus gitárok
– Tar Gergely – egzotikus ütőhangszerek, afrikai dobok, csörgők, csengettyűk
Köszönjük az NKA támogatását!
További információk:
https://www.facebook.com/hangszersimogato
http://www.hangszersimogato.com
Feliratkozom az Egység Média hírlevelére, hogy első kézből értesüljek híreiről: http://goo.gl/GjJa8x
Feliratkozom, hogy az Egység Média youtube csatornájára friss videotartalmakért / I subscribe to : http://youtube.com/egysegmedia
"Lájkolom" az Egység Média facebook oldalát friss bejegyzésekért! / I like: https://www.facebook.com/egysegmedia
honlapjaim / websites:
http://www.egysegmedia.hu
http://www.zenewebshop.com
http://www.berczesadam.hu
Támogasd munkánkat azzal, hogy engeded végigfutni a videók előtti reklámfilmet. Vagy klikkelj rá bármelyik, az oldalon megjelenő bannerre, avagy egy következő videónkra!
Zenéink, hangoskönyveink letölthetőek és streamelhetőek MÉG az összes ismert letöltő- és streamoldalról. Csak írd be a keresett előadó nevét és/vagy dalcímet az adott honlap kereső felületén. / Our musics are available on all key digital download and streaming sites.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031