Beszélgetés Bérczes Ádámmal a CLS és Egység Média kiadók tulajdonosával- Mire jó egy crohn betegség?Videó: Zene, koncertek, előadók és énekesek, klipek és zene TV-k:Beszélgetés Bérczes Ádámmal a CLS és Egység Média kiadók tulajdonosával- Mire jó egy crohn betegség?
Forrás: CLS Music, 2019/11/02 06:00

Beszélgetés Bérczes Ádámmal a CLS és Egység Média kiadók tulajdonosával- Mire jó egy crohn betegség?halottnak a coach podcast - Bérczes Ádám - mire jó egy crohn betegség?
Azért töltöttem fel ide ezt az anyagot, mert e beszélgetésből arra is fény derül, hogy miért nem kerül fel már annyi zene erre a youtube csatornára:)
http://halottnakacoach.hu
http://berczesadam.hu / https://berczesadam.hu/kapcsolat/
Ezt a beszélgetést az egyik legjobb barátom Bán András készítette velem. Bandi az utóbbi években Svédországban él, ahol – és amely előtt már – több multi cégnél dolgozott középvezetőként. A multikultit igen magas fokon űzte, melyet követett az ilyenkor “szokásos” kiégés, pánikroham és társai. Ennek következtében indult el önismereti útján, melynek jelenlegi állomásán coachként és trénerként dolgozik, ad tanácsot a kiégés témakörben sorstársainak.
Munkáját segítendő és régi “perverz” álmát is kielégítendő podcastokat kezdett gyártani a számára érdekes emberekkel természetesen a kiégés és munkahelyi stressz témakörben. Így kerültem én is a terítékre élettörténetemmel. Nagyon hálás vagyok ezért a beszélgetésért (is) Bandinak, mert sikerült egy egész mély életútösszegzést csinálnunk az elmúlt 43 évemről.
Fogadjátok szeretetettel a beszélgetést, Bandi ajánlásával:
“ez az adás különleges számomra. az egyik legjobb barátommal beszélgetek betegségről, felépülésről, önismeretről. mindig próbálok elfogulatlan lenni, de erre most képtelen voltam. mélyen megérintett a története, mert a nagy részét együtt éltem át vele.
együtt buliztunk, utaztunk, élveztük az életet és együtt voltunk a legsötétebb órákban is. ezért nekem fantasztikus élmény látni, hogy mennyit változott az elmúlt 25 évben.
remélem a hallgatóknak is erőt fog adni Ádám története, ami megmutatja, hogy az életünk legnehezebb helyzete, egy összeomlás, egy súlyos betegség könnyen jelenthet egy új kezdetet. fogadjátok őt sok szeretettel!”Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2021 Április »«
2021 Április
HKSzeCsPSzoV
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930