Canik TP9 SFx Rival-S (Steel) – Acéltokos Rivális, 9 mm Luger pisztoly 2. részVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Canik TP9 SFx Rival-S (Steel) – Acéltokos Rivális, 9 mm Luger pisztoly 2. rész
Forrás: Fegyvervideo.hu, 2023/10/17 15:30

Canik TP9 SFx Rival-S (Steel) – Acéltokos Rivális, 9 mm Luger pisztoly 2. részA második részben alaposan összehasonlítjuk az ACÉLtokos Canik TP9 SFx Rival-S csúcsmodellt az elvileg neki megfelelő MŰANYAGtokos Rival alapmodellel. Szemre kívülről szinte ugyanolyannak tűnnek, de az acéltokos markolatának érdesítése más, és ami fontosabb, magasabban engedi megfogni a markolatot a csőtengelyhez viszonyítva.
A belső különbségek még markánsabbak, hiszen nem csereszabatosak a tokok (az eltérő tokbetétek miatt), a helyretolószerkezet, de még a fegyvercsövek sem! Van egy olyan érzés az anyagvastagságokat megfigyelve, hogy a Rival-Steel-t még masszívabbra, tartósabbra igyekeztek építeni - pedig a műanyagtokosok sem tűnek olyan kis törékeny holminak.
De természetesen nem csak gépészkedtünk belül, hanem lőttünk is egymás után a nyílt irányzékos acéltokos és a red dottal szerelt szános műanyagtokos modellel, és bizony érezhető volt a differencia, és szerintem nem is csak az eltérő tömegből adódóan.
Kipróbáltuk azt is, hogy mi van, ha szolgálati (mondjuk SWAT Team Entry Gun) szerepkörben alkalmaznák a török pisztolyt (hiszen van benne passzív ütőszegbiztosítás), ezért vegyesen töltöttük JHP lőszerre, és így is remekül működött.
Összességében a Canik Rival-STEEL egy remek kis csomag költséghatékonyságra törekvő sportlövőknek, hiszen rengeteget nyújt a félmillió forint környéki áráért.
Köszönjük a tesztfegyvert a www.bestshot.hu fegyverszaküzletnek!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031