TUDTAD-E? - Ezt KELL tenned, ha szirénázó TŰZOLTÓ érkezik mögötted!Videó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:TUDTAD-E? - Ezt KELL tenned, ha szirénázó TŰZOLTÓ érkezik mögötted!
Forrás: Vezess.hu, 2023/10/06 06:00

TUDTAD-E? - Ezt KELL tenned, ha szirénázó TŰZOLTÓ érkezik mögötted!Vezetés közben szinte minden pillanat váratlan helyzetet hozhat. Számítanod kell arra, hogy váratlan helyzetet kell megoldanod, az pedig a legfontosabb, hogy minél korábban felismerd ezeket a szituációkat.
Észre kell venned, ha mögötted szirénázó mentő, rendőr vagy tűzoltó érkezik, de arra is figyelned kell közben, hogy a környezet, a többi autós erre hogyan reagál. Borzalmas mértékű anyagi kár, de akár életek is múlhatnak azon, hogy te hogy reagálsz egy ilyen helyzetben és milyen gyorsan tud haladni egy megkülönböztető jelzéseket használó autó.
Első kézből kértünk tanácsot attól, aki a tűzoltó autó volánja mögül nézi a forgalmat és várja, hogy te segíts neki a biztonságos haladásban, de szakértő véleményét is kikértük, hogyan engedjük el a villogóval érkező autókat? Erről szól a legújabb videónk!
#tűzoltó #vezess #közlekedés
Feliratkozás a csatornára: http://bit.ly/VezessTV-feliratkozas
Ez a Vezess YouTube-csatornája. A vezess.hu Magyarország piacvezető autós lapja, havonta több mint 1,5 millió olvasóval. 2001-ben alapított magazinunkban évente 150-160 új autót tesztelünk itthon és a világ számos országában. Írunk használt autókról, haszongépjárművekről, beszámolunk a motorsport eseményeiről, kiemelten foglalkozunk a Forma-1-gyel. Cikkeinkben igyekszünk minden olyan témával foglalkozni, ami érintheti a közlekedés résztvevőit. Körüljárjuk az autóvásárlás, az üzemanyagok, a rendszámok, a gyorshajtás, az autójavítás kérdéseit, de nem maradnak ki a vicces történetek sem. YouTube-csatornánkon is megtaláljátok a fenti témákat, de a használt autókkal, az autók fogyasztásával, fedélzeti rendszereivel és a Forma-1 történéseivel külön, kiemelt sorozatokban is foglalkozunk. #vezess #teszt #autóteszt #üzemanyagár #autó
Web: https://www.vezess.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/vezess/
Insta: https://www.instagram.com/vezess/
E-mail: youtube@vezess.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031