Rozsdás FUTÓMŰ helyett vadonatúj került a BMW-m aláVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Rozsdás FUTÓMŰ helyett vadonatúj került a BMW-m alá
Forrás: Vezess.hu, 2023/02/18 06:00

Rozsdás FUTÓMŰ helyett vadonatúj került a BMW-m aláHat évvel ezelőtt vettem meg életem első autóját, ezt a BMW 318is-t. Az állapota már akkor is felújítandó volt, de még használható, két éve azonban olyan öregedésből fakadó hibák jöttek elő rajta, amiktől már csak korlátozottan tudtam használni, ezért az autó pihent.
Bármilyen költsége is lesz, a teljes felújítás mellett döntöttem, amit a futómű felől kezdtünk el. Az első rész alkatrészeit már korábban újakra cseréltük, a hátsó résznek viszont sokkal nagyobb beavatkozásra volt szüksége. Most ezen is túl vagyunk már, és a látványos felújítás alatt forgott a kameránk is.
#bmw318is #felújítás #restaurálás
Feliratkozás a csatornára: http://bit.ly/VezessTV-feliratkozas
Ez a Vezess YouTube-csatornája. A vezess.hu Magyarország piacvezető autós lapja, havonta több mint 1,5 millió olvasóval. 2001-ben alapított magazinunkban évente 150-160 új autót tesztelünk itthon és a világ számos országában. Írunk használt autókról, haszongépjárművekről, beszámolunk a motorsport eseményeiről, kiemelten foglalkozunk a Forma-1-gyel. Cikkeinkben igyekszünk minden olyan témával foglalkozni, ami érintheti a közlekedés résztvevőit. Körüljárjuk az autóvásárlás, az üzemanyagok, a rendszámok, a gyorshajtás, az autójavítás kérdéseit, de nem maradnak ki a vicces történetek sem. YouTube-csatornánkon is megtaláljátok a fenti témákat, de a használt autókkal, az autók fogyasztásával, fedélzeti rendszereivel és a Forma-1 történéseivel külön, kiemelt sorozatokban is foglalkozunk. #vezess #teszt #autóteszt #üzemanyagár #autó
Web: https://www.vezess.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/vezess/
Insta: https://www.instagram.com/vezess/
E-mail: youtube@vezess.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930