Ilyen egy jó dízel, ezt nem tudják még a villanyautók! - TELETANKVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Ilyen egy jó dízel, ezt nem tudják még a villanyautók! - TELETANK
Forrás: Vezess.hu, 2022/09/02 20:00

Ilyen egy jó dízel, ezt nem tudják még a villanyautók! - TELETANK2014-ben év autójának is választották a jelenleg kifutó szériában lévő Volkswagen Passatot. A B8-as népszerű, de a jövő másról szól, így a klasszikus értelemben ismert Passattól lassan el kell búcsúznunk, már csak a Variant, vagyis a kombi készül. A Teletank fogyasztásmérő körére viszont most egy szedánt csíptünk meg és fogtuk vallatóra. Igazi flottás autó, ami a neki szánt szerepkört már lefutotta, most pedig csereautóként szolgál az egyik hazai flottakezelőnél.
Népszerű konfigurációban, 2,0 literes dízelmotorral, elsőkerékhajtással és DSG váltóval rendelték meg 2015-ben. Az összeállítás nem szokványos, Highline felszereltségi szintű, barna fényezésű, világos bőrkárpitos autó megkímélt állapotban, kicsit több mint 140 000 valós kilométerrel az órájában. Ez a hajtáslánc híresen keveset fogyaszt, és a legtöbb Passat ezzel fut, így mindenképp kíváncsian vártuk, hogyan szerepel majd a Teletank fogyasztásmérő körén. Íme, a legújabb rész!
Feliratkozás a csatornára: http://bit.ly/VezessTV-feliratkozas
Ez a Vezess YouTube-csatornája. A vezess.hu Magyarország piacvezető autós lapja, havonta több mint 1,5 millió olvasóval. 2001-ben alapított magazinunkban évente 150-160 új autót tesztelünk itthon és a világ számos országában. Írunk használt autókról, haszongépjárművekről, beszámolunk a motorsport eseményeiről, kiemelten foglalkozunk a Forma-1-gyel.
Cikkeinkben igyekszünk minden olyan témával foglalkozni, ami érintheti a közlekedés résztvevőit. Körüljárjuk az autóvásárlás, az üzemanyagok, a rendszámok, a gyorshajtás, az autójavítás kérdéseit, de nem maradnak ki a vicces történetek sem. YouTube-csatornánkon is megtaláljátok a fenti témákat, de a használt autókkal, az autók fogyasztásával, fedélzeti rendszereivel és a Forma-1 történéseivel külön, kiemelt sorozatokban is foglalkozunk. #vezess #teszt #autóteszt #üzemanyagár #autó
Web: https://www.vezess.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/vezess/
Insta: https://www.instagram.com/vezess/
E-mail: youtube@vezess.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930