Suzuki VitaraVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Suzuki Vitara
Forrás: Vezess.hu, 2022/08/19 18:00

Suzuki VitaraFontos mérföldkő a Suzuki számára az új Vitara. 2022-ben teljesen új hibrid hajtással jelentkezett, ami az eddigi modellekhez képest teljes értékű hibridnek nevezhető - leszámítva persze a Toyotákból készült Swace és Across modelleket. Ebben az új hibrid Vitarában az 1.5-ös szívó benzinmotort támogató 33 lóerős villanymotor már önállóan is tudja hajtani az autót, és a gyártó szerint alacsonyabb a fogyasztása, mint az 1.4-es 48 voltos hibrid rendszerű Vitarának. A katalógusadatoknak azonban nem hiszünk, ezért elvittük egy Teletank körre!
Változatlan metódussal mértük meg a fogyasztását. Induláskor egy kattanásra megtankoltuk, tettünk vele egy picit több, mint 100 kilométeres kört, melyben egyenlő arányban szerepelt város, országút és autópályás szakasz. Majd ugyanazon a benzinkúton újra megtankoltuk a Vitarát, így a számla mondja meg, mennyit fogyasztott ezen a vegyes körön, amin már megannyi régi és új autó is vizsgázott nálunk. Itt a legújabb rész a Suzuki Vitara Hybriddel!
#vezess #suzukivitara #fogyasztás
Feliratkozás a csatornára: http://bit.ly/VezessTV-feliratkozas
Ez a Vezess YouTube-csatornája. A vezess.hu Magyarország piacvezető autós lapja, havonta több mint 1,5 millió olvasóval. 2001-ben alapított magazinunkban évente 150-160 új autót tesztelünk itthon és a világ számos országában. Írunk használt autókról, haszongépjárművekről, beszámolunk a motorsport eseményeiről, kiemelten foglalkozunk a Forma-1-gyel. Cikkeinkben igyekszünk minden olyan témával foglalkozni, ami érintheti a közlekedés résztvevőit. Körüljárjuk az autóvásárlás, az üzemanyagok, a rendszámok, a gyorshajtás, az autójavítás kérdéseit, de nem maradnak ki a vicces történetek sem. YouTube-csatornánkon is megtaláljátok a fenti témákat, de a használt autókkal, az autók fogyasztásával, fedélzeti rendszereivel és a Forma-1 történéseivel külön, kiemelt sorozatokban is foglalkozunk. #vezess #teszt #autóteszt #üzemanyagár #autó
Web: https://www.vezess.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/vezess/
Insta: https://www.instagram.com/vezess/
E-mail: youtube@vezess.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031