Keleti kényelem... ► Eastward - VideotesztVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Keleti kényelem... ► Eastward - Videoteszt
Forrás: PC Guru Magazin, 2021/09/22 17:15

Keleti kényelem... ► Eastward - VideotesztSzöveg: wilson
Narráció: TZeus
Az Eastward egy ’90-es évek animéi által ihletett, posztapokaliptikus kalandjáték, mely a nem is túl távoli jövőbe kalauzol el minket, ahol az emberiség nagy része már kihalt, és a maradéka is folyamatosan hanyatlik. Az egyik lassan pusztuló város lakója, egy John nevű bányász, azonban talál egy titokzatos kislányt, Samet, egy elhagyatott komplexum mélyén, a szokatlan páros pedig együtt indul útra, hogy megtudják, honnan származik Sam, és van-e valami köze az emberiség maradékát éjszaka fenyegető rémekhez.
Az Eastward egy világ körüli utazásra invitálja a játékosait, mely során számtalan érdekes karaktert és helyszínt megismerhetünk, a kifejezetten izgalmasnak ígérkező, lassan haldokló háttérvilágról nem is beszélve. Azonban nem árt résen lennünk: a földeken számtalan veszély és logikai fejtörő vár ránk, így a továbbjutáshoz a lángszórónkat és az agyunkat egyaránt meg kell majd dolgoztatnunk, hacsak nem akarunk mi is csatlakozni azokhoz, akiket maga alá gyűrt az Eastward világában pusztító lassú elmúlás.

Bővebben a játékról ► http://www.pcguru.hu/
PC Guru a facebookon ► http://www.facebook.com/pcgurumagazin
PC Guru a Twitteren ► http://www.twitter.com/pcgurumagazin
PC Guru a isntagramon ►https://www.instagram.com/pcgurumagazin/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031