FM | Kezdődik a magyar bajnoki döntő! | 2023.03.03.Videó: Sport videók, közvetítések:FM | Kezdődik a magyar bajnoki döntő! | 2023.03.03.
Forrás: FradiMedia, 2023/03/03 19:15

FM | Kezdődik a magyar bajnoki döntő! | 2023.03.03.FM | Kezdődik a magyar bajnoki döntő! | 2023.03.03.
A BJA HC ellen vívott Erste Liga-elődöntő egyben a magyar bajnoki cím sorsáról is dönt.
Felnőtt férfi jégkorongcsapatunk, sikerrel vette az Erste Liga-negyeddöntőt és a mezőnyből egyedüliként tudta megtenni, hogy választott csapatként bejusson a Liga elődöntőjébe. A továbbjutást érő győzelmet ráadásul hazai pályán, hazai szurkolók előtt harcolta ki a Ferencváros, így talán még nagyobb volt az öröm.
Az elődöntők párosításai már nem választás alapján történnek, az első a negyedik helyen végzettel a második pedig a harmadik helyezettel vív négy nyert meccsig tartó párharcot. Ennek értelmében a söpréssel tovább jutó, Budapest Jégkorong Akadémia HC lett a Ferencváros ellenfele. A másik ágon a Gyergyói HK és a Corona Brassó csatázik, így a szombaton kezdődő Erste Liga-elődöntő számunkra magyar bajnoki döntő is, hiszen a szabályok szerint, az az anyaországi csapat lesz a magyar bajnok, amelyik a legtovább menetel az Erste Ligában.
Az alapszakaszban tabella élén végzett a BJA HC, nem véletlenül. A két fél közötti négy találkozóból négyet rendes játékidőben nyert meg a BJA, így kisebb mumusként tekintettünk rájuk a liga első szakaszában. Azt viszont tudjuk, és látjuk is, hogy a rájátszás már egy teljesen más kategória. Rengeteget számít a playoff párharcoknál a rutin, valamint az sem hátrány, ha lélekben és fejben is kellően fel van készülve a csapat a mérkőzésekre.
Ebből a szempontból előnyben van az FTC-Telekom, hiszen hatalmas küzdéssel jutottunk tovább a DVTK elleni negyeddöntőből, holott „papírforma” szerint nem mi voltunk az esélyesebb csapat. A csapat akarat ereje mellett rengeteg segítséget jelentenek a szurkolóink is, akik mind a három hazai mérkőzésünkön fergeteges hangulatot varázsoltak a Tüskecsarnokba és így, hogy a magyar bajnoki döntő és egyben Erste Liga-elődöntő Budapesten zajlik, minden feltétel adott ahhoz, hogy idegenben is hazai pályát varázsoljanak nekünk.
Iratkozz fel csatornánkra, hogy ne maradj le a FradiMédia egyetlen videójáról sem: https://www.youtube.com/c/fradimedia
---------------------------------------
Jegy- és bérletvásárlás: https://meccsjegy.fradi.hu/ 👈
Fradi Facebook: https://www.facebook.com/fradi.hu/ 👈
Fradi Instagram: https://www.instagram.com/ftcofficial/ 👈
Fradi TikTok: http://vm.tiktok.com/Udqj5H/ 👈
Fradi Twitter: https://twitter.com/Fradi_HU/ 👈
Fradi Applikáció:
Android: https://goo.gl/NDRD5T 👈
iOS: https://goo.gl/dxEL6e 👈Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031