FM | „A csoportkörbe jutásnál többre vágyom a Fradival” | 2022.06.10.Videó: Sport videók, közvetítések:FM | „A csoportkörbe jutásnál többre vágyom a Fradival” | 2022.06.10.
Forrás: FradiMedia, 2022/06/10 10:45

FM | „A csoportkörbe jutásnál többre vágyom a Fradival” | 2022.06.10.FM | „A csoportkörbe jutásnál többre vágyom a Fradival” | 2022.06.10.
Norvég játékosunk, Tokmac Nguen elárulta terveit, illetve fradis időszakának kedvenceiről mesélt - VIDEÓ
A nyár egyik legnagyobb kérdése volt, hogy a 2019 tele óta a Ferencvárost erősítő Tokmac Nguen marad-e 33-szoros bajnok és 24-szeres kupagyőztes férfi labdarúgócsapatunkban. Végül a támadó a külföldi csábításoknak ellenállva a maradás mellett döntött. Sztanyiszlav Csercseszov ugyanakkor egyelőre nem számíthat rá komolyabban a Bad Radkersburg-i edzőtáborban, ahol június 5. és 15. között készülünk, mivel „Toki” még a rehabilitációs munkát végez.
„Teszem a dolgom, egyre jobban vagyok. Sajnos az elmúlt szezon végén volt egy kis problémám, amely zavart játék közben. Nem sérülésem, inkább úgy mondanám nehézség, emiatt több meccset ki kellett hagynom, többek között a Magyar Kupa-döntőt. Azt nagyon sajnáltam, vágytam rá, hogy pályára lépjek, óriási meccs volt, rengetegen eljöttek nekünk szurkolni. A végén azonban nyertünk, hatalmasat ünnepeltünk, s igazából ez volt a fontos. Most a nyáron pedig van idő a teljes felépülésemre” – mesélte Tokmac az edzőtáborban.
Támadónk örül, hogy végül úgy döntött, a Fradiban folytatja.
„Normális, ha egy játékosnak lejáróban van a szerződése, akkor megélénkül iránta az érdeklődés. Nekem évek óta kiváló a kommunikációm a klubbal, most sem volt másképp. Elegendő időt fordítottam arra, hogy meghozzam a helyes döntést, amely a maradás volt, a karrierem, az életem és a családom szempontjából is. Szóval itt vagyok, mert itt akarok lenni. Szerintem sok közös élményben lesz még részünk a Ferencvárossal – tette hozzá az egyszeres norvég válogatott játékos, aki a jövőbeni céljait is megfogalmazta. – A célom, hogy az eddigiekhez képest is jobban teljesítsek, s a nemzetközi kupában sikereket érjünk el. Itt az idő, hogy szintet lépjünk, ehhez már megvan a tapasztalatunk és a játékosaink. A csoportkörbe jutásnál többre vágyom a Fradival.”
Iratkozz fel csatornánkra, hogy ne maradj le a FradiMédia egyetlen videójáról sem: https://www.youtube.com/c/fradimedia
---------------------------------------
Jegy- és bérletvásárlás: https://meccsjegy.fradi.hu/ 👈
Fradi Facebook: https://www.facebook.com/fradi.hu/ 👈
Fradi Instagram: https://www.instagram.com/ftcofficial/ 👈
Fradi TikTok: http://vm.tiktok.com/Udqj5H/ 👈
Fradi Twitter: https://twitter.com/Fradi_HU/ 👈
Fradi Applikáció:
Android: https://goo.gl/NDRD5T 👈
iOS: https://goo.gl/dxEL6e 👈Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930