2016 08 22 SportünnepVideó: Regionális hírek, események:2016 08 22 Sportünnep
Forrás: Dunaújváros TV, 2016/08/22 20:45

2016 08 22 SportünnepSportünnep. A strandfoci tornát ezúttal is a Szalki-szigeten rendezték. A megmérettetésre hat gárda nevezett. A tornán jutalomban részesült a gólkirály, a legjobb kapus valamint a legjobb játékos is.A MÉ-SziFrucht együttese nyerte meg az I. Szent István labdarúgó kupát. Második helyen a Siker Ablak, míg a dobogó legalsó fokára a RikiFc állhatott fel. A torna érdekessége, hogy az első három helyezett csapat közt, pusztán a gólkülönbség döntött a végső sorrend felállításakor.A strandfoci tornát ezúttal is a Szalki-szigeten rendezték. A megmérettetésre hat gárda nevezett. Számukra a homok jelentette a legnagyobb kihívást.
„Ez teljesen más, mint a kispályás labdarúgás. Nem gurul, nem pattog a labda. Más kapusszemszögből, nem lehet kiszámítani a labdát, ezért igyekszünk levegőbe tartani. Jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy igazából mind a három mérkőzésünket elveszítettük, de nem is ez a lényeg.” – mondta Szöllősi Viktor. „Nehezen lehet kiszámítani a labdát, a pattanást. Passzolgatni sokat kell. Illetve a labdát kiemelni a levegőbe tartani. Kapus szempontból is nehéz, pert a labda furán pattog, a futsalba meg ugye gurul. Nyilván az időjárás, a körülmények másak, viszont a szabályok szinte ugyanazok.” – értékelte a tornát Győrfi Bálint a Torna legjobb kapusának választott hálóőr.A megmérettetést immár kilencedik alkalommal tartották meg. A benevezett csapatok körmérkőzéses rendszerben döntöttek a helyezések sorsáról. Petrás Gábor a DLSZ főtitkára elégedetten értékelt a torna végén. „A strandlabdarúgás az egyik legnépszerűbb tornánk. Hiszen maga a környezet, hogy nem egy sima műfüves pályán van, és nagyon kedvelik a játékosok, tehát a meghirdetés után egy nappal elkeltek a helyek.” A tornán nemcsak az első három helyezett csapatot díjazták. Jutalomban részesült a gólkirály, aki ezúttal Dorogi Viktor lett A legjobb kapusnak Győrfi Bálintot, míg a torna legjobb játékosának Vincze Dezsőt választották.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031