A kangoo szerelmeseinek tartottak nyílt napot CsíkszeredábanVideó: Regionális hírek, események:A kangoo szerelmeseinek tartottak nyílt napot Csíkszeredában
Forrás: Hargita TV, 2016/07/06 13:00

A kangoo szerelmeseinek tartottak nyílt napot CsíkszeredábanA kangoo szerelmeseinek tartottak nyílt napot Csíkszeredában, az Erőss Zsolt Sportarénában. Oktatók, klubtagok, újoncok vettek részt a Sebestyén Kinga csíkszeredai oktató által szervezett és vezetett napon. A rendezvény egyben egy három hónapos fogyókúsa-program kiértékelője is volt, melyebn részt vettek több tucatnyian az ország területéről. A csíkszeredai oktató által kidolgozott program heti legalább három edzésből és diétából állt, és amint a benevezők értékelésén kiderült, eredményes volt.
Sebestyén Kinga, kangoo-oktató, Csíkszereda
A kangoo edzéseket egy speciális cipőben végzik, melyek az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén az ütés elleni védelemre vannak kifejlesztve. Ez a különleges kialakítás minden másnál jobb védelem, mert meghosszabbítja a becsapódás idejét, ahogy a feszítő szalag ellentétes irányú erővel hat a lefelé ható erőre. Éppen ezért ajánlja a negyvenes éveiben járó edző ezt a mozgásformát fiatalnak és idősnek egyaránt.
A Kangoo Jumps elnyeli a rázkódást, rezgést csillapít. Ez az új mozgás egy olyan érzést ad, mintha súlytalan lenne az ember egy ugrószőnyeg hatására, és nemcsak fokozza ezt az érzést és szórakoztat, hanem sokkal fontosabb, hogy csökkenti az ízületi igénybevételt. És heti legalább három edzéssel már garantáltan jobban érzi magát mindenki, sőt jobban fog aludni, ritkábban fog megbetegedni.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031