Hidat, utat és játszóteret is építünkVideó: Regionális hírek, események:Hidat, utat és játszóteret is építünk
Forrás: Buda Környéki TV, 2024/03/24 15:45

Hidat, utat és játszóteret is építünkBudakeszin az önkormányzat több helyszínen végez felújítást, építkezést.
Dr. Győri Ottilia polgármester elmondta:
- Az egyik legnagyobb beruházás a Patak utcai gyalogos és kerékpáros hídnak az építése. Ez a gyalogosbiztonság és a kerékpárosok érdekében nagyon fontos, hogy megépüljön. Májusra befejeződik az építkezés, és reméljük, hogy a lakosok megelégedésére, a biztonságot szolgálva fog működni.
- Nagyon fontos beruházásunk a Paplanhát utcai játszótér bővítése is. Budakeszin nagyon sok kisgyerek van, és a kisgyerekes családok életét a korszerű, biztonságos, bővített és szép játszóterek szolgálják. Ennek érdekében újítjuk és bővítjük ezt a játszóteret is, de utána a Lidl-lel szembeni nagy önkormányzati területünkön is fogunk építeni egy egészen új játszóteret, és ezzel a gyerekek és a családok életét szeretnénk segíteni, támogatni.
- Nagyon fontos beruházásunk emellett három zebrának az átadása. Két zebra lesz a Lidl körforgalmánál, tehát a Patak utcánál, és amit szintén nagyon várnak a lakosok a Pátyi út mentén, ami az önkormányzaton múlt kiépítésre került. Most már a közvilágítás megerősítésére várunk, és amikor ezek megtörténnek, akkor utána pedig elkezdjük fölfesteni a zebracsíkokat is.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930