UNK: Julien Klopfenstein - Újbudán táncolt a tiszta energiaVideó: Regionális hírek, események:UNK: Julien Klopfenstein - Újbudán táncolt a tiszta energia
Forrás: ÚjbudaTV, 2024/03/01 17:00

UNK: Julien Klopfenstein - Újbudán táncolt a tiszta energiaÚjbudán táncolt a tiszta energia – Francia vendég a művészeti gimnáziumban
Julien Klopfenstein francia táncművész decemberben vendégtanárként és koreográfusként dolgozott a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnáziumban.
– Ez rendkívüli lehetőség volt a fiatal újbudai táncosoknak, akik az új magyar művészgenerációt képviselik – mondta Julien Klopfenstein az Újbudai Nagykávéház című műsorban. – A koreográfia készítése során lehetőségük nyílt művészi kifejezőkészségük, illetve technikájuk fejlesztésére – tette hozzá.
Újbuda elkötelezett a kulturális kezdeményezések támogatása mellett, és a művész úgy gondolja, hogy ez a projekt összhangban van a küldetéssel. Ő a tiszta tánc energiájában hisz, amely a nyers mozgás erejét használja az egyetemes emberi érzések és gondolatok kifejezésére. Egyik legutóbbi sikere a Pure Dance táncest volt, amely két darabot foglalt magában: egy duettet Jenei Lillával (Hold On to Me) és a Spread Your Wingst (ebben Jenei Lilla mellett Mező Máté is szerepelt). – Az előadás visszaemlékezés a fiatalkori évek ártatlanságára, amikor még átengedhettük magunkat az örömnek, a játéknak, és szárnyainkat bontogatva vágtunk neki az életnek – mondta Klopfenstein.
A művész 2018 óta él Budapesten, számos táncossal és társulattal dolgozott már Magyarországon, egyebek között Földi Béla Budapest Táncszínházával, Barta Dóra társulatával és Feledi Jánossal.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930