FOLYTATÓDIK A BABAFÁK ÜLTETÉSEVideó: Regionális hírek, események:FOLYTATÓDIK A BABAFÁK ÜLTETÉSE
Forrás: Globo TV, 2023/03/30 15:15

FOLYTATÓDIK A BABAFÁK ÜLTETÉSESzerencs város képviselő a Szeretlek Szerencs civil mozgalom javaslatára 2021. októberében döntött hagyományteremtő szándékkal a városban a „Babafa” program elindításáról, amivel erősíteni kívánták a családok Szerenccsel való kapcsolatát, szépítik a városképet és segítik a gyermekek természethez való kötödését. A programhoz történő csatlakozás önkéntes, azok a családok, akik ebben részt kívánnak venni - állandó szerencsi lakcímmel rendelkeznek és gyermekük az elmúlt egy ében született- a jelentkezési lap kitöltésével tehetik meg, amely beszerezhető a Szerencsi Polgármesteri Hivatal (3900 Szerencs, Rákóczi út 89 sz.) ügyfélszolgálatán, letölthető a város honlapjáról (http://szerencs.hu ). Az első alkalommal 2022. november 18-án került megszervezésre a faültetés, amely során több gyermek és családja ültetett facsemetéket Szerencsen a Szabadság utca melletti zöldterületen. Április 5-én 15:00 órától került megrendezésre második alkalommal a babafák ültetése. A nyomtatványt a kitöltése után a hivatalba kell eljuttatni személyesen vagy postán, elektronikusan a titkarsag@szerencs.hu e-mail címre. A családokkal felveszik a kapcsolatot, majd meghívót kapnak a faültetésre, ahol minden babafa megkapja a tulajdonosa névtábláját. A fa ültetése a családok számára díjmentes.
IRATKOZZ FEL A CSATORNÁRA, hogy VISSZATALÁLJ !
S ha tetszett nyomj egy LIKE-ot és oszd meg elérhetőségünket másokkal is!
on-line adás: http://globotv.hu/
MINDEN NAP ÚJ TUDÓSÍTÁSOK!
Támogatás:
https://www.patreon.com/GloboTelevizio?fan_landing=true
Kövessenek, kövessetek minket itt is:
https://www.patreon.com/GloboTelevizio
Facebook: https://www.facebook.com/GloboTelevizio/
Telegram: https://t.me/GloboTV_News_Videos
#GloboHírek
#GloboTelevizio
#GloboFilmklub
@VilagjaroTv
Videóink bárminemű tartalmának felhasználása előzetes engedélyhez kötött, kivéve a beágyazásokat. Engedély nélküli használatuk jogi következményeket von maga után!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2023 Október »«
2023 Október
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031