Futóbiciklikkel gazdagodott a Felsőzsolcai Napközi Otthonos ÓvodaVideó: Regionális hírek, események:Futóbiciklikkel gazdagodott a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda
Forrás: Zsolca TV, 2021/09/22 15:00

Futóbiciklikkel gazdagodott a Felsőzsolcai Napközi Otthonos ÓvodaSzarka Tamás, Felsőzsolca Város polgármestere és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő 40 darab futóbiciklit adott át a Felsőzsolcai Napközi Otthonos Óvoda részére.
Az óvodának szánt kerékpárok beszerzése – melyek a mai napon kerültek átadásra a székhelyóvodában és a telephely óvodában – a hamarosan megépülő kerékpárút projekthez kapcsolódóan történt.
Az ünnepélyes átadásokon Szarka Tamás polgármester és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő köszöntötte az óvoda dolgozóit és a gyerekeket, majd tájékoztatást nyújtottak az október végére várhatóan elkészülő kerékpárútról.
Szarka Tamás polgármester örömét fejezte ki, hogy a kerékpárok beszerzésre kerültek, hiszen a kerékpáros közlekedésnek számtalan előnye van, amit már egészen kis korban is megtapasztalhatnak a gyerekek szüleik kíséretében.
Az önkormányzat a pályázat keretében 1.500.000 forintból szerezte be a futóbicikliket és a szükséges kiegészítőket, hogy az óvodába járó gyerekek megtanulják a biztonságos közlekedés feltételeit és szüleikkel, barátaikkal is biztonságosan kerékpározhassanak a városban a hamarosan megépülő kerékpárút hálózaton is.
Az átadások alkalmával a gyerekek örömére fellépett a Csiribiri együttes, akiknek koncertje alatt birtokba is vehették az új futóbicikliket és a hozzájuk tartozó védőfelszereléseket.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930