JÁSZAPÁTI DÍJAZOTTAK 2020 - BALLÁNÉ SZABÓ ILONA - KÖZSZOLGÁLATI DÍJVideó: Regionális hírek, események:JÁSZAPÁTI DÍJAZOTTAK 2020 - BALLÁNÉ SZABÓ ILONA - KÖZSZOLGÁLATI DÍJ
Forrás: Jász Trió TV, 2020/08/20 17:45

JÁSZAPÁTI DÍJAZOTTAK 2020 - BALLÁNÉ SZABÓ ILONA - KÖZSZOLGÁLATI DÍJDíjazottunk 1961-ben született Jászapátin, ahol általános és középiskoláit is végezte. Rögtön érettségi után, 1979 júniusában a Nagyközségi Könyvtárban helyezkedett el. Nyugdíjba vonulásáig, ennek utódintézményében, a Jászapáti Városi Könyvtár és Művelődési Központban könyvtárosként dolgozott. Elvégezte a középfokú könyvtáros képzést, s minden könyvtári területen dolgozott a 40 éves pályafutása alatt. Munkáját, hivatástudatát meghatározta az intézmény akkori vezetőjének, Szikszai Máriának személyisége. Közben férjével családot alapított és két gyermeke született. Hosszú évekig gyermekkönyvtárosként tevékenykedett az olvasóvá nevelés és a majdani önművelés megalapozásában. Olvasótáborokat szervezett hátrányos helyzetű gyerekeknek, vagy a nagyszülők és unokák közös élményi érdekében. Másik évtizedes szolgálata volt a felnőtt olvasószolgálat. Könyvajánlásokat készített tematikus bibliográfiákkal, könyvkiállításokkal és személyes ajánlásokkal. Munkásságában jelentős érdem az állománygyarapítás és állományapasztás munkakör, melyet több mint 20 éve olyan kifogástalanul végez, amire külön büszke a könyvtár. Rendkívüli odaadással végezte a helytörténeti dokumentumok népszerűsítését, a jász települések múltját, jelenét, életét bemutató – kiadványok népszerűsítését. Minden könyvtári teendőjét, maradéktalanul, rendkívüli munkabírással végezte. Picit több mint egy éve nyugdíjas. Nyugdíjba vonulása után immár több időt tud tölteni az unokákkal és kedvenc virágaival.
Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: https://www.facebook.com/jaszsagitersegitv/
► a honlapunkon: http://www.jttv.hu/
► és Instagramon: https://www.instagram.com/jaszsagitersegitv/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930