JÓSZOLGÁLATI DÍJVideó: Regionális hírek, események:JÓSZOLGÁLATI DÍJ
Forrás: Globo TV, 2020/07/08 15:45

JÓSZOLGÁLATI DÍJJószolgálat díjat kapott a Szimbiózis Alapítvány a közösség példaértékű szociális tevékenysége miatt. Több mint nyolcszáz szociális szervezet közül választották a díjra legérdemesebbnek a Szimbiózist. A Szimbiózis Alapítvány húsz éve alakult önkéntesekből Miskolcon. Ma már háromszázhúsz alkalmazottja van, közülük kettőszáz negyven valamilyen fogyatékossággal élő. Az itt dolgozók mindegyikének rendes munkaszerződése van, és adót fizetnek maguk után. Az alapítványnak öt telephelye van. Ezek közül a legnagyobb az öt hektáron elterülő Baráthegyi. Tizenegy gazdasági épületben folytatnak termelő tevékenységet, három szociális otthont és egy napközit működtetnek. Az alapítvány egyénre szabott szociális szolgáltatásokat nyújt, segíti a megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élők integrációját, életminőségének javítását. Példaértékű szociális tevékenysége miatt ítélték a Szimbiózis Alapítvány közösségének a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány által létrehozott díjat, amelyet idén negyedik alkalommal adtak át az arra érdemesnek tartott szervezetnek. A díjjal kétmillió forint összegű anyagi elismerés is jár, amelyet a megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő munkatársainak értékteremtő foglalkoztatásra, valamint a Korai fejlesztési és kommunikációs központ kialakítására fordítják. A közösség piacképes termékekkel és szolgáltatásokkal hosszú távon a fenntarthatóságra, az innovációra és a folytonos fejlődésre rendezkedett be olyan szakmai munkát végezve, amellyel jobbá tehető a világ.
További információk honlapunkon: http://globotv.hu/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031