ÉLETMENTŐ MŰSZER ÁTADÁS A SZERENCSI MENTŐÁLLOMÁSONVideó: Regionális hírek, események:ÉLETMENTŐ MŰSZER ÁTADÁS A SZERENCSI MENTŐÁLLOMÁSON
Forrás: Globo TV, 2020/07/07 15:15

ÉLETMENTŐ MŰSZER ÁTADÁS A SZERENCSI MENTŐÁLLOMÁSONA Dél-Zempléni Mentőkért Egyesületet az elmúlt időszakban többen anyagilag is támogatták. Az összegyűjtött pénzből egy nagyon modern újraélesztő készüléket vásároltak, amelyet a civil szervezet elnöke adott át július 6-án a szerencsi mentőállomás vezetőjének.
A Dél-Zempléni Mentőkért Egyesület márciusban döntött eszközbeszerzés támogatásáról, amit egy Lifepak 15 Ekg-Defibrillátor megvásárlására fordítottak. A helyi civil szervezet nevében július 6-án Tőkés Zoltán elnök adta át a komplex eszközt Tóth István, állomás vezetőnek. Az összegyűjtött adományt az Országos Mentőszolgálat Alapítvány egészítette ki. Ez az EKG-Defibrillátor jelenleg a sürgősségi ellátásban a legmodernebbek közé tartozik, ezzel is még hatékonyabbá téve a betegellátást.
Dél-Zempléni Mentőkért Egyesület márciusban megkezdett eredményes adománygyűjtése után, múlt héten megérkezett a Szerencsi Mentőállomásra az új életmentő készülék.
A civil szervezet és a Szerencsi Mentők hálásak minden adakozónak, aki hozzájárultak az EKG-Defibrillátor megvásárlásához. A Dél-Zempléni Mentőkért Egyesület tovább folytatja az adománygyűjtést, a terveik között szerepel rögzítő eszközök, speciális ollók , vérnyomásmérők beszerzése is, amelyek a mentőautók fejlesztését szolgálják majd.
További információk honlapunkon: http://globotv.hu/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031