HASZNÁLT CIKKEKET IS ÁRULHATNAK A PIACONVideó: Regionális hírek, események:HASZNÁLT CIKKEKET IS ÁRULHATNAK A PIACON
Forrás: Globo TV, 2020/05/21 13:45

HASZNÁLT CIKKEKET IS ÁRULHATNAK A PIACONA Terület- és Településfejlesztési Operatív Program zöld város fejlesztő projektből újul meg a szerencsi Kisvásár tér. A beruházás idejére a zöldség és gyümölcs árusítása a Cukorgyár területén kialakított standokon lehetséges. Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere április 11-től engedélyezte a piac területén a palánták, virágok, és facsemeték árusítását. Ekkor ruhákat és használt cikkeket még vehettek a szerencsiek a piacon, azonban május 23-tól ezt is megtehetik a vásárlók. Ezeknek a kereskedőknek két külön sort választottak le a parkolóból a Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft. dolgozói, azonban még így is kényelmesen elférnek a személygépjárművek a területen. Tóth István, a Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta azt, hogy rengetegen keresik fel szombaton a cukorgyár területén ideiglenesen kialakított piacot. A megnövekedett gyalogos forgalom okozza most a legnagyobb problémát. A körforgalomnál nagyobb forgalomtorlódás alakul ki a szombat délelőtti órákban. Erre a városvezetés folyamatosan keresi a megoldást, az bizonyos, hogy a rendőri irányítás sem oldaná meg a kialakult helyzetet. A piacon továbbra is be kell tartani a járványhelyzet miatt kiadott higiénés rendeletet, vagyis csak a száj és az orr eltakarásával léphetnek be a vevők az árusító területre az életkori korlátozások és a 1,5 méteres védőtávolság betartásával.
http://globotv.hu/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031