Zöldövezet – 2018 júliusVideó: Regionális hírek, események:Zöldövezet – 2018 július
Forrás: Zeg TV, 2018/07/02 21:00

Zöldövezet – 2018 júliusNem használ metszőollót, mint ahogy permetezőgépet sem. Ő Kovács Gyula pórszombati erdész, aki hosszú évekkel ezelőtt arra szánta el magát, hogy megmenti az őshonos gyümölcsfákat. Alapvetően azért, hogy ismét egészséges, méregtől mentes gyümölcshöz jussunk mi fogyasztók. Aki kérte, annak segített oltani, ellátta jó tanácsokkal, s időközben létrehozta a Tündérkert néven közismertté vált ültetvényét. Mostanra azonban mindez veszélybe került. Veszélybe került egy olyan kezdeményezés, ami nem csak Magyarországon, hanem európai viszonylatban is páratlan értéket képvisel.
Ismét Közelről. Ezúttal is először egy madárral, mégpedig a barkós cinegével ismerkedhettek meg, utána pedig –rendhagyó módon – egy könyvet mutattunk be nézőinknek. A kiadvány, -amin érződik még a nyomda illata-, közvetlen környezetünk természeti értékeit szedi csokorba. Illyés Zoltán munkáját az új tanévben lapozgathatják majd a gyerekek is, mert szeptembertől kiegészítő anyagként az iskolákba is eljuttatják.
Képtárunkban Pusztai Bálint, a Zalaegerszegi Televízió operatőre fogadta Önöket. Kollégánkról kiderült, hogy már gyerekkora óta szeret rajzolni és fényképezni, mert rabul ejtette a képi megjelenítés. Mint mondja, szeret kirándulni, felfedezni a tájat, a növény- és állatvilágot. Örül, ha sikerül lefényképeznie egy-egy gyönyörű pillanatot. Nagyon kedveli a szépséget és a harmóniát, ezért képein igyekszik megjeleníteni ezeket az értékeket.
Kertészkedők figyelem, mint mindig, ezúttal is érdemes megfogadni a szakember tanácsát.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930