Húsz éves jubileumát ünnepelte a Felsőzsolcai Nyugdíjas KlubVideó: Regionális hírek, események:Húsz éves jubileumát ünnepelte a Felsőzsolcai Nyugdíjas Klub
Forrás: Zsolca TV, 2018/04/24 08:00

Húsz éves jubileumát ünnepelte a Felsőzsolcai Nyugdíjas KlubÁprilis 20-án a Pokol Csárda rendezvény termében tartotta jubileumi ünnepséget a nyugdíjas klub. A két évtizede alapított és azóta is folyamatosan működő klub ünnepi ülésén rész vett Soltész Viktorné, Gergely Jánosné, Nagy Béláné és Bredács László voltak jelen. Az alapítók közül sajnos többen már nem lehettek az ünneplőkkel, csak a hozzátartozóik vettek részt az ünnepségen, Tulipán György és Macsuga György ma is támogatóik a klubnak.
Rohály Istvánné a Nyugdíjas Klub jelenlegi elnöke, aki több mint hat éve tölti be ezt a posztot az elmúlt két évtizedről szólva elmondta: a húsz éves múlt kötelez, ezért is fontos, hogy felidézzük a legföbb állomásokat. 1998 februárjában Papp Ferenc akkori közművelődési igazgató fejében született meg az ötlet, hogy nyugdijas klub alakuljon Felsőzsolcán. A gondolatot tett követte és 1998. február 26-án 18 fővel tartotta meg első összejövetelét a klub. Ma 107 tagot számlál a Felsőzsolcai Nyugdíjas Klub.
Az elmúlt két évtized programjait szinte lehetetlen lenne felsorolni, de a klub húsz éve folyamatosan vezetett emlékkönyve, a Zsolcai Hírmondóban megjelent cikkek és sok-sok kép segít a visszatekintésben. Emlékezetes bel- és külföldi utazások, kulturális programok, kirándulások, közös főzősek évről-évre visszatérő eseményei a klubnak. A 20 év alatt a klubnak három elnöke és több tucat segítője volt.
A rendezvényen Rimaszécsi Lászlóné verssel köszöntötte a klubtagokat.
Dr. Tóth Lajos polgármester szerint a zsolcai közösségi élet egyik fontos, meghatározó és abban tartósan, folyamatosan jelen lévő szerveződése a nyugdíjas klub, amely rendszeres programjaival, társasági rendzvényeivel segíti a szépkorúakat abban, hogy társadalmi életet élhessenek, tartalmas időtöltéshez jussanak.
A jubileumi rendezvényen a vacsorát követően Szabó Lajos és felesége szórakoztatta zenével és prózával a szépkorúakat.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930