Én, Tonya - magyar szinkronos előzetes #1 ⑫Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Én, Tonya - magyar szinkronos előzetes #1 ⑫
Forrás: Mozi Mánia, 2018/01/09 16:45

Én, Tonya - magyar szinkronos előzetes #1 ⑫Én, Tonya magyar szinkronos előzetes / I, Tonya HunDub Trailer
Mozis poharak topperrel és popcorn vödrök a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu
Mikor lesz a mozikban? ☞ https://goo.gl/nkmsJd
Mozi Mánia - Magyarország legnépszerűbb előzetes csatornája
Friss infók a filmekről ➤ http://www.mozimaniaapp.hu
Megtalálsz minket a Facebookon ➤ http://bit.ly/mozi-mania-facebook
Megtalálsz minket a Twitteren ➤ http://goo.gl/wJkHHd
Megtalálsz minket a Google+-on ➤ Mozi Mánia
Mozi Mánia TV ➤ https://goo.gl/yG8jhw
Szinkronos előzetesek ➤ https://goo.gl/duvRY9
Feliratos előzetesek ➤ https://goo.gl/5xXhp2
Legújabb előzetesek ➤ https://goo.gl/pMbS43
TV-sorozat előzetesek ➤ https://goo.gl/kTZ9cy
#előzetes #trailer #mozi #film #movie #follow #like #mozimaniaapp
Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának. Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfival, s az élete innentől meredeken más irányt vett. Például egy, legnagyobb riválisa elleni merényletig. Tonya egyszeriben a legnagyobb közellenséggé vált, pedig lehet, hogy ő is csak egy áldozat volt, neveltetése és ex-pasija áldozata. Az Én, Tonya az események szatirikus feldolgozása. Vagy lehet, hogy az élet ennyire abszurd fordulatokra volt képes?
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargohoz hasonlítanak. A Wall Street farkasával világhírűvé váló, majd többek között a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban is emlékezeteset alakító színésznő, Margot Robbie az Én, Tonyának nemcsak főszereplője, de producere is, így kétszeresen is jelölt a Golden Globe-ra. A legjobb vígjáték/musical, a legjobb színésznő (vígjáték/musical) és legjobb női mellékszereplő díjára nominált alkotás az elmúlt napokban számtalan további jelölést és elismerést kapott. Öt Critics Choice-díjra, három Satellite-díjra is jelölték, Margot Robbie lett a legjobb színésznő a San Francisco-i, és a New York-i online kritikusoknál, Allison Janney (A segítség, Az órák, Juno) nyert a philadelphiai, a San Diego-i, és a detroiti kritikusoknál. A film a két színésznő jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Rendezte: Craig Gillespie
Írta: Steven Rogers
Producer: Margot Robbie, Tom Ackerley, Steven Rogers, Bryan Unkeless
Fényképezte: Nicolas Karakatsanis
Vágó: Tatiana S. Riegel
Zene: Peter Nashel
Szereplők: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Caitlin Carver, Bobby Cannavale, Mckenna Grace
FPortál - A moziportál
http://www.fportal.hu
| Íme az Én, Tonya előzetesAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031