Dupla szerető - magyar feliratos előzetes #1 ⑯Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Dupla szerető - magyar feliratos előzetes #1 ⑯
Forrás: Mozi Mánia, 2017/10/06 21:42

Dupla szerető - magyar feliratos előzetes #1 ⑯Dupla szerető magyar feliratos előzetes / L’amant double HunSub Trailer
Poharak topperrel és popcorn vödrök a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu
Mozi Mánia - Magyarország legnépszerűbb előzetes csatornája
Friss infók a filmekről ➤ http://www.mozimaniaapp.hu
Megtalálsz minket a Facebookon ➤ http://bit.ly/mozi-mania-facebook
Megtalálsz minket a Twitteren ➤ http://goo.gl/wJkHHd
Megtalálsz minket a Google+-on ➤ Mozi Mánia
Mozi Mánia TV ➤ https://goo.gl/yG8jhw
Szinkronos előzetesek ➤ https://goo.gl/duvRY9
Feliratos előzetesek ➤ https://goo.gl/5xXhp2
Legújabb előzetesek ➤ https://goo.gl/pMbS43
TV-sorozat előzetesek ➤ https://goo.gl/kTZ9cy
#előzetes #trailer #mozi #film #movie #follow #like #mozimaniaapp
A fiatal Chloé pszichológushoz jár, s egy idő után vonzódni kezd a kedves és megnyerő férfihoz. Miután a vonzalom kölcsönössé válik, a lány és a férfi egymásba szeret, majd néhány hónap elteltével összeköltöznek. Chloé azonban hamarosan rájön, hogy a szeretője titkol előle valamit, ami összefüggésben van a személyazonosságával. Lassan kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik…
A francia kultrendező, François Ozon (A házban, Frantz, 8 nő, Uszoda, Fiatal és gyönyörű, Született feleség) legújabb filmjének az idei Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt a világpremierje, ahol a Dupla szerető az ’A’ kategóriás fesztivál fődíjáért, az Arany Pálmáért versenyzett. Cannes után többek között meghívást kapott a rangos Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra, Londonba és Wroclawba is. A híres amerikai írónő, Joyce Carol Oates novellájából készült film főbb szerepeiben a rendezővel korábban már együtt dolgozó, César-díjra jelölt Marine Vacth (Fiatal és gyönyörű), a szintén César-díjra jelölt Jérémie Renier (A gyermek, Srác a biciklivel, Erőszakik), valamint a Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon életműdíjjal kitüntetett Jacqueline Bisset (A szertartás, Amerikai éjszaka, A mélység) láthatók.
FPortál - A moziportál
http://www.fportal.hu
| Íme a Dupla szerető előzetesAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930