I Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film - Magyar szinkronos előzetes (12)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:I Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film - Magyar szinkronos előzetes (12)
Forrás: InterCom, 2022/12/09 12:45

I Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film - Magyar szinkronos előzetes (12)I Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film december 22-től a mozikban!
Csak egy átlagos, helyes gimnazistalány: csak éppen generációjának legjobb hangja az övé. Whitney Houston (Naomi Ackie) a neve. Számára természetes az éneklés, mindenki másnak pedig csoda, amikor hallja.
Egy lemezcég menedzsere (Stanley Tucci) felfedezi, és attól kezdve neki nincs más dolga, minthogy énekeljen… és kibírja mindazt, ami a hirtelen rászakadó világsikerrel együtt jár: a népszerűséget, a gazdagságot, a rengeteg koncertet, a belőle meggazdagodni vágyókat meg a számtalan kísértést.
Útja során nagyszerű barátokkal és néhány nehezen azonosítható ellenséggel találkozik. És ő minden jóra és rosszra ugyanazt válaszolja: énekel…
Whitney Houston minden idők legtöbbet díjazott női előadóművésze volt, csodálatos hangú, elsöprő sikerű énekesnő, aki máig ható, örökzöld slágerekkel ajándékozta meg a világot:
az ő életéről és szerelmeiről, gyorsan felívelő karrierjéről, nagy koncertjeiről és hányattatásairól szól ez a zenés, dalos, szívmelengető film,
amelyet a Bohém rapszódia forgatókönyvírója írt.
Főszereplők: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Tamara Tunie, Clarke Peters. Operatőr: Barry Ackroyd. Látvány: Gerald Sullivan. Írta: Anthony McCarten
Rendezte: Kasi Lemmons
Mozibemutató: 2022. december 22.
Szinkronizált amerikai zenés film
Gyártó: TriStar Pictures
#IWannaDanceWithSomebodyAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930