KROKODILI - Magyar szinkronos előzetes #2 (6)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:KROKODILI - Magyar szinkronos előzetes #2 (6)
Forrás: InterCom, 2022/10/18 13:45

KROKODILI - Magyar szinkronos előzetes #2 (6)KROKODILI OKTÓBER 27-TŐL A MOZIKBAN!
Krokodil lakik a padláson? Ez aztán a jó hír!
Ne hívja a tisztasági hivatalt, hallgasson, ha az állatkert érdeklődik, hessentse el a kíváncsi szomszédokat. Mert nincs jobb haver egy krokodilnál, főleg, ha az illető hüllő imád énekelni, táncolni, házias és barátságos.
A Primm család New Yorkba költözik, és a kis Josh szörnyen magányos. Unatkozik, társtalan, a nagy, új házban barangol, és a padláson ráakad egy kitömött krokodilra… akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nincs kitömve, csak a gazdája magára hagyta.
Josh persze eltitkolja a család elől, hogy van egy potyalakójuk. Aztán persze lebukik, és meg kell harcolnia új barátjáért. De amikor már éppen a felnőttek is belenyugodnának, hogy ezentúl eggyel többen vannak, feltűnik a kroki régi gazdája, a nagyhangú, mesebeli Valenti úr, egy szomszéd pedig bosszúhadjáratot indít, mert szerinte nem való állat oda, ahol ember él.
Kezdődik a krokodili!
A különleges, fantáziadús, az élő szereplők (köztük élete legviccesebb szerepében Javier Bardem) társaságában animált krokodillal előadott történet minden generációnak egyformán vicces – ráadásul a krokodil az eredeti változatban Shawn Mendes.
Főszereplők: Constance Wu, Javier Bardem, Brett Gelman valamint Lyle eredeti hangja: Shawn Mendes. Zene: Matthew Margeson, Benj Pasek, Justin Paul. Operatőr: Javier Aguirresarobe. Látvány: Mark Worthington. Írta: Bernard Waber, Will Daies
Rendezte: Josh Gordon, Will Speck
Mozibemutató: 2022. október 27.
Szinkronizált amerikai családili
Gyártó: Sony Pictures Animation, Sony Pictures Entertainment
#KrokodiliAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031