A GYILKOS JÁRAT - Magyar szinkronos előzetes (18)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A GYILKOS JÁRAT - Magyar szinkronos előzetes (18)
Forrás: InterCom, 2022/07/05 12:45

A GYILKOS JÁRAT - Magyar szinkronos előzetes (18)A GYILKOS JÁRAT - AUGUSZTUS 4-TŐL A MOZIKBAN!
A katica szerencsét hoz. Ebben bízik Katica (Brad Pitt, a peches bérgyilkos, aki csak békességre és egyszerű feladatokra vágyik. Főnöke (Sandra Bullock) ezért valami szuperegyszerűt bíz rá. Fel kell szállnia a Tokió-Kiotó szuperexpresszre, elemelni egy táskát, és leszállni. Ehhez még fegyver sem kell.
Vagy mégis?
Mert miközben Katica csak a munkáját végzi, és megpróbálja keresztülverekedni magát a szerelvényen, rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Ugyanis a vonaton robognak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek, rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. Felbukkan még egy néni, aki csak csendre vágyik, pár ampulla kígyóméreg és egy vérszomjas ikerpár, amelynek a tagjai alig hasonlítanak egymásra. És senki sem ott van, ahol lennie kellene, legkevésbé a táska. A vonat meg csak száguld…
A Deadpool 2. rendezőjének japánban játszódó akcióvígjátéka elképesztő tempót diktál, nagyon gátlástalan, nagyon vicces, és csupa zseniális színész őrültködik benne.
Főszereplők: Brad Pitt, Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Joey King, Michael Shannon, Hiroyuki Sanada, Andrew Koji. Zene: Dominic Lewis. Operatőr: Jonathan Sela. Látvány: David Scheunemann Írta: Kotaro Isaka, Zak Olkewicz
Rendezte: David Letich
Mozibemutatós: 2022. augusztus 4.
Szinkronizált amerikai acióvígjáték
Gyártó: Sony Pictures Entertainment
#AGyilkosJáratAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031