A TILTOTT ZÓNÁK TITKAI| Thuróczy Szabolcs mindenhova bejut| A magyar FBI| A metró sosem látott 96%-aVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A TILTOTT ZÓNÁK TITKAI| Thuróczy Szabolcs mindenhova bejut| A magyar FBI| A metró sosem látott 96%-a
Forrás: Spektrum TV, 2021/09/29 06:15

A TILTOTT ZÓNÁK TITKAI| Thuróczy Szabolcs mindenhova bejut| A magyar FBI| A metró sosem látott 96%-aVasárnaptól hat héten keresztül 17:00-kor és 22:00-kor is látható a Spektrum új saját gyártású sorozata, a Tiltott Zónák. A műsor házigazdája, Thuróczy Szabolcs olyan titkos helyekre kalauzolja el a nézőket, ahová senkinek, vagy csak keveseknek van belépése.
Szabolcs gyomorgörccsel ébred aznap reggel, amikor a NAV-ban van jelenése. Főleg, hogy az adóosztályra is megy… Itt tudja meg, hogy egy napra beveszik a csapatba, és az adónyomozókkal olyan akcióban lehet része, amit eddig csak filmekben látott. Árucsempészeket fognak el, hamis termékeket vizsgáltatnak be, sőt, egy kamionos „üldözésben” is részt vesz. Megpróbál megtéveszteni egy nyomozókutyát, de ahhoz korábban kellett volna felkelnie…
Az epizód másik helyszíne a „láthatatlan Budapest”. Egy sörgyár földalatti vizes barlangrendszerébe éppúgy eljut, mint egy szintén a föld alatt lévő lőtérre, vezethet éjszaka metrószerelő-járművet, és teljesen új perspektívából is láthatja a fővárost, az egyik híd tetejéről.
A Spektrum YouTube-csatornája hétről hétre beavatja a nézőket a forgatás titkaiba – Radnai Péter hónapokkal a forgatás után leült Szabolccsal és a stáb tagjaival, hogy közösen éljék újra a felvételek legizgalmasabb pillanatait.
A második epizód titkaiból:
➡️ Miért Szabi lett a műsor házigazdája, és mi segített helytállnia?
➡️ Miért mindig alsógatyában fogják el a körözött bűnözőket?
➡️ Miért csak a fővárosi hálózat 4%-át látja, aki naponta metróval utazik?
➡️ Miért nincs nyugalom éjjel a metróalagútban?
➡️ Milyen érzés lemerülni a kőbányai pincerendszer végeláthatatlan, vízzel telt alagútjaiba?
Tiltott Zónák minden héten vasárnap 17:00-kor és 22:00-kor a Spektrumon!
#spektrumtv #tiltottzónák #thuróczy #kaland
0:00 A NAV titkos alakulata
6:20 A város Budapest alattAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930