A TILTOTT ZÓNÁK TITKAI | Thuróczy Szabolcs mindenhova bejut| A Gripen-rakéta | Elefántköröm-reszelésVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A TILTOTT ZÓNÁK TITKAI | Thuróczy Szabolcs mindenhova bejut| A Gripen-rakéta | Elefántköröm-reszelés
Forrás: Spektrum TV, 2021/09/18 07:15

A TILTOTT ZÓNÁK TITKAI | Thuróczy Szabolcs mindenhova bejut| A Gripen-rakéta | Elefántköröm-reszelésVasárnaptól hat héten keresztül 17:00-kor és 22:00-kor is látható a Spektrum új saját gyártású sorozata, a Tiltott Zónák. A műsor házigazdája, Thuróczy Szabolcs olyan titkos helyekre kalauzolja el a nézőket, ahová senkinek, vagy csak keveseknek van belépése.
Az első epizódban a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisára jut be, ahol felkarolja az egyik legismertebb magyar gripenpilóta, Majerik Máté főhadnagy. Máté megígéri, hogy ha megszerzi az összes engedélyt és átesik mindenféle nehéz próbatételen, akkor felviszi egy körre az egyik gripennel…
Békésebbnek tűnő, mégis veszélyes pillanatok várnak rá az epizód másik helyszínén. A Fővárosi Állat- és Növénykert tiltott, látogatók által elzárt területeire kap meghívást, és a nap végére túl lesz egy orrszarvú vérvételen és egy dühödt oroszlán megetetésén is.
A Spektrum YouTube-csatornája hétről hétre beavatja a nézőket a forgatás titkaiba – Radnai Péter hónapokkal a forgatás után leült Szabolccsal és a stáb tagjaival, hogy közösen éljék újra a felvételek legizgalmasabb pillanatait.
Az első epizód titkaiból:
➡️ Rakéta-felszállás OK, bukfenccel leszállás nem OK!
➡️ Drónnal körberepülni a Gripent, vagyis megúszni 20 milliós kár alatt
➡️ Az oroszlánok nyugodt állatok – kivéve, amikor ketté akarják harapni egy tévéstáb torkát
➡️ Gyorsítja-e a forgatást, ha a műsorvezető hangoskodik zsiráfok közelében?
➡️ Miért nem hebehurgyáskodunk elefántok környékén?
➡️ Mivel reszeljük az elefánt körmét?
Tiltott Zónák minden héten vasárnap 17:00-kor és 22:00-kor a Spektrumon!
#spektrumtv #tiltottzónák #thuróczy #kalandAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930