Előzetes: Barbi teljesen összeomlik! (03.23.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Barbi teljesen összeomlik! (03.23.)
Forrás: RTL Klub, 2021/03/22 22:46

Előzetes: Barbi teljesen összeomlik! (03.23.)Mesi reggel Bencét a tetováló barátaival találja a nappaliban, de örül a dolognak, hiszen a jelek szerint megint érdeklődik a tetoválás iránt, azonban ő vitatja, hogy ismét szeretne ezzel foglalkozni. Bence nagyon bejön egy lánynak, és szinglinek mondja magát előtte.
Karesz élete újra romokban hever, amikor elúszni látszik a büfé kocsi megvétele. Egy váratlan fordulat miatt úgy tűnik nem lesz elég fedezete az üzlet megkötésére. Kiki próbál Karesz lelkére beszélni, és bíztatja, így Karesz mégis él Milán ajánlatával, majd megveszi Francitól a kocsit. Ugyanezen a napon váratlanul Kiki is beszél az érzéseiről Karesznek, ami meglepetéssel szolgál a fiú számára… Mesi reggel Bencét a tetováló barátaival találja a nappaliban, de örül a dolognak, hiszen a jelek szerint megint érdeklődik a tetoválás iránt, azonban ő vitatja, hogy ismét szeretne ezzel foglalkozni. Bence nagyon bejön egy lánynak, és szinglinek mondja magát előtte. Mesinek ez nagyon rosszul esik és jelenetet rendez, ezért Bence elhúzódik tőle… Eljött az ideje, hogy Barbi és Robi visszatérhessen Robi immár penészmentes lakásába. Barbi bízik benne, hogy örökre elfelejtheti a kiütéseket, amik pszichés alapon jelentek meg rajta és elfogadja végre, hogy Robi mellett a helye. Mindeközben egy közös programon Barbi majdnem lelepleződik Robi előtt, hogy valójában nem is penészallergiája volt. Joe-nak sikerül egy kegyes hazugsággal kiszabadítania Barbit a kínos helyzetből, megmentve így az estét…..Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930