Előzetes: Alakul valami Karesz és Kiki között? (03.19.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Alakul valami Karesz és Kiki között? (03.19.)
Forrás: RTL Klub, 2021/03/18 22:46

Előzetes: Alakul valami Karesz és Kiki között? (03.19.)Karesz munkát akar szerezni Kikinek a Büfékocsiban, hogy a lány hozzá tudjon járulni a bérleti díjhoz, és így csillapítsa egy kicsit a feszültséget a lakóhajón. Karesz azt is kénytelen bevallani Milánnak, hogy beleesett Kikibe, de még nincs bátorsága bevallani neki az érzelmeit. Mikor Karesz imponálni akar választottjának, véletlenül beleesik a telefonja a fritőzbe. Mind a fritőz, mind a telefon tönkremegy, Karesz szégyenkezik. Kiki lelket önt Kareszbe, és mindent gondol róla, csak azt nem, hogy lúzer lenne. Karesz meghatódik, és már van is egy terve, hogyan menthetné meg mégis az esti üzletet... Bori nagyon készül, reméli óriási sikert fog aratni majd az újabb ladies night-al a Klubban, mert ha nem, akkor a Bécy-vel történt fogadás miatt el fogja veszíteni az állását. Bori lelkesedésére viszont erőteljesen árnyékot vet egy fotó, ami Rolandról és egy szőke nőről készült az ibizai strandon. Borinál akkor szakad el végleg a cérna, mikor a fellépőként meghívott sztriptíz táncosokról is kiderül, hogy pocsékul táncolnak. Bori félti az állását, ugyanakkor tisztába van azzal is, hogy nem tudja elfelejteni Rolandot. Livi reggel elhagyja a kórházat, de előtte még kiosztja Mátét, hogy tönkretette a lakhatásukat Norbival, és továbbra sem akar Mátéhoz költözni. Bár Livi nem tudja, hogy szerezhetne pénzt, mert az apja is csak akkor támogatja, ha Máténál lakik, Livi mindenáron el akar menni Debrecenbe Norbival. Norbi viszont úgy dönt, elutazik Livi nélkül, mivel meg akarja védeni Livit a pénzügyi gondoktól.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031