Előzetes: Fény derül Kiki sötét titkára! (03.11.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Fény derül Kiki sötét titkára! (03.11.)
Forrás: RTL Klub, 2021/03/10 22:46

Előzetes: Fény derül Kiki sötét titkára! (03.11.)Bella azzal gyanúsítja Kikit, hogy ellopta a pénztárcáját. Amikor Karesz felháborodva szembesíti ezzel Kikit, majd utána kiderül, hogy a lopás csak téves riasztás volt, Karesz felismeri, mennyire fáj Kikinek, hogy nincs kapcsolata a lányával. Karesz mindent bedob, hogy felvidítsa Kikit. Vidám napot töltenek kettesben, még egy zsebtolvajt is lefülelnek, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Karesz megígéri a lánynak, hogy minden rendbe jön, erre Kiki nem bír uralkodni magán és megcsókolja Kareszt… Bence már reggel, a munkaidő vége előtt idegesíti Kristóf macsós stlíusa, hogy ingyen piákkal akar bevágódni a női vendégeknél. Ráadásul még Mesit is az ujjai köré csavarja, Bencének elege lesz. Amikor váratlanul még egy műszakot le kell nyomnia a bájgúnár mellett, a hangulata rosszabb már nem is lehetne. Mesi megpróbálja feldobni azzal, hogy meglátogatja, ám amikor megint bedől Kristóf sármjának, Bence végképp bizalmatlanná válik. Be is igazolódik a gyanúja, amikor Kristófhoz gyanús látogató érkezik a TÉR-be, és félrevonul vele. André frusztrált, amikor Bori félreérthetetlenül visszautasítja, mert nem szereti és nem is fogja szeretni. Megpróbál lefeküdni két szexi lánnyal, hogy elterelje a figyelmét, de érzékeli, hogy a szerelmi bánat miatt merevedési problémái vannak. És ha ez nem lenne elég, Bécy kineveti, amikor megtudja, hogy Bori az imádottja. Amikor vágyakozva figyeli Borit munka közben, hirtelen ismét felbukkan a zaklatója, Sztella. André már el akarja hajtani, Sztella viszont kiosztja őt.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031