Előzetes: Tivadart megátkozzák? (02.19.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Tivadart megátkozzák? (02.19.)
Forrás: RTL Klub, 2021/02/18 22:16

Előzetes: Tivadart megátkozzák? (02.19.)Kornélt elfogja a félelem, amikor Livi rajtakapja őt a közmunkában. Kornél szégyenkezve be akarja vallani az igazat Norbinak, de úgy látszik, Livi tartotta a száját és nem árulta el őt Norbinak. Kornél feszülten tudni akarja Livi hallgatásának az okát, mire Livi szembesíti őt a konyhapénzből ellopott húszezer forinttal, és megvádolja Kornélt a lopással. Hiszen Kornél ezek szerint már lopott. Kornélon nagy a nyomás, mikor Livi ráparancsol, hogy tegye vissza a pénzt a kasszába, vagy elmondja Norbinak, hogy eltagadta előlük a közmunkáját. És Norbi már nem bírna ki még egy csalódást az új haverjával. Kornél vonakodik a dologtól, aztán mégis beteszi a pénzt a konyhai kasszába, abban a reményben, hogy Livi békén fogja hagyni őt... Amikor reggel Borinak egy véletlen folytán megint eszébe jut Roland, eluralkodik rajta a frusztráció. Ezért úgy dönt, az utolsó, Rolandra utaló nyomokat is eltünteti az életéből és kilomtalanítja mindenét a házból. Miközben Bori meg van róla győződve, hogy most új életet kezdhet, Roland padlót fog, amikor rájön, hogy Bori minden rá emlékeztető dolgot visszaküldött neki. Elszántan felkeresi a feleségét, hogy kérdőre vonja. Bori azonban ellenáll neki és faképnél hagyja. Később este Bori már csak arra vágyik, hogy bulizzon egyet Mesivel, és elfelejtse Rolandot. Roland azonban keresztülhúzza a tervét, amikor újra felbukkan nála. Borinak elfogy a türelme és a rendőrséggel fenyegeti meg Rolandot. Szofi elképed, amikor segít egy elhanyagolt néninek, de a jótettére Tivadar viszolyogva reagál. Amikor a néni fültanúja lesz, Tivadar hogyan beszél róla, megátkozza, míg Szofinak szerencsés napot kíván. Amikor úgy tűnik, hogy Tivadarnak pechszériája lesz, idegesen azon kezdi törni a fejét, hogy talán mégis van valami abban, amit a nő mondott.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930