Előzetes: Borit hármasozásra csábítják! (02.18.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Borit hármasozásra csábítják! (02.18.)
Forrás: RTL Klub, 2021/02/17 22:16

Előzetes: Borit hármasozásra csábítják! (02.18.)Evelint reggel egy átmulatott éjszaka után részegen a bejáratnál találja Edina. Evelin meg tudja győzni, hogy hallgasson Joe előtt, de amikor Evelin és az aggódó lakótársak közötti konfliktus egyre bizarrabbá válik, Edina nem tudja megállni, és kiböki az igazat. A lakótársak csalódottak, hogy Evelin hazudott nekik. Livi reggel kapkodva indul suliba és nagyon dühös lesz, amikor már megint ott találja Kornélt az albérletben. A két fiú egész éjszaka buliztak és még isznak egyet lefekvés előtt. Livi suli után arra ér haza, hogy Norbi egyedül cipeli fel az új szekrényét. Mikor sehol sem találja Kornélt, gúnyosan megjegyzi Norbinak, hogy milyen remek barátja Kornél, hogy nem segít neki. Norbi nem érti, hogy mi baja van Livinek folyton Kornéllal. Később Livi felfedezi, hogy pénz tűnt el a házi kasszából és meg van győződve róla, hogy ez csakis Kornél lehetett. Norbi ugyan nem hisz benne, de lassan neki is kezdenek kétségei támadni... Reggel a lányok vidáman beszélik meg az elmúlt napok eseményeit és takarítanak. Mikor Franci benyit André szobájába, majdnem szívinfarktust kap, mert egy hiányos öltözetű lányt talál André ágyában. Később kiderül, hogy a lány Sztella, akivel André egy fellépésen ismerkedett és egy kicsivel több is volt közöttük. Sztella meg akarta lepni Andrét, aki azonban elutazott. A többiek próbálják megértetni Sztellával, hogy André valószínűleg csak egy újabb skalpot akart gyűjteni, ám Sztella biztos benne, hogy André örülni fog neki.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930