Előzetes: Csülköt elrabolják! (02.11.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Csülköt elrabolják! (02.11.)
Forrás: RTL Klub, 2021/02/12 21:46

Előzetes: Csülköt elrabolják! (02.11.)Botond egyre jobban vonzódik a lányhoz, és tudni szeretné, tulajdonképpen mi van köztük. Bori azonban kategorikusan kijelenti, hogy ő csupán stresszlevezetésnek tekinti a szexet Botonddal. Botondnak ez rosszul esik, de mégis belemegy, hogy Bori újból arra használja őt, hogy provokálja Rolandot. Abban bízik, hogy hátha majd Bori nem csak szexet akar tőle. Máté egyre kevésbé képes elviselni, hogy akarata ellenére Tekla ismét befészkelte magát a lakásba. Még akkor is azt hiszi, hogy Tekla csak szimulál, amikor a lány terhességénél komplikációk lépnek fel, és Tekla nagy fájdalmat érez. Máté végül kelletlenül mégis rászánja magát arra, hogy orvoshoz vigye Teklát, ahol kiderül, hogy a lány egyáltalán nem szimulál: A sok stressz miatt ugyanis kinyílt Tekla méhszája! Karesz teljesen odavan a legújabb háziállatáért, Csülökért, a malacért. Mikor azonban Bella felháborodik azon, hogy a malac óriási felfordulást okoz a hajón, Karesz kénytelen magával vinni Csülköt a munkába. Ott viszont Franci akad ki, hiszen a malac egészségügyi kockázatot jelent, így Karesz végül kiköti a malacot a büfékocsi előtt. Később a büfénél vita alakul ki Karesz és a hajléktalan srácok között, mire azok elkötik a malacot. Karesz egyből riadóztatja Francit és Milánt, és indul a mentőakció. A helyszínre érve Karesz attól tart, hogy elkéstek, mivel azt látja, hogy a szakadt kölykök éppen élvezettel tömik magukba a sült húst...  Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930