Előzetes: Bécy kirúgja Norbit! (02.01.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Bécy kirúgja Norbit! (02.01.)
Forrás: RTL Klub, 2021/01/29 22:16

Előzetes: Bécy kirúgja Norbit! (02.01.)Reggel Dezső felhívja Virágot, hogy mint táncos be kellene ugrania egy másik énekes mögé. Virág ezt jó lehetőségnek él meg, hogy később, ha Lalival esetleg majd együtt zenélnek, legyen már tapasztalata és nagyon jó pénzt fizetnek. Lali egóját ez bántja, ráadásul Noémi azt állítja, hogy Virág Lali nélkül is sikeres lenne. Ezen Lali felhúzza magát, és összevesznek Virággal. Tamara végül fejmosást tart Lalinak, aki elmegy bocsánatot kérni Virágtól, aki Dezsővel tárgyal. Norbi hagyja, hogy Kornél rávegye őt arra, hogy a műszakja végén beálljon a DJ pultba. Mindenki élteti őt és amikor Bécy magához kéreti, Norbi reménykedik benne, hogy Bécy végre felfedezi a tehetségét. Ám Bécy csak meg akarja alázni Norbit és arra utasítja őt, hogy szedje össze az összetört poharakat. Norbi ezután frusztráltan érkezik haza, és a legszívesebben feladná az egészet. Livi bátorítja őt, hogy tartson ki. Amikor Kornél el akarja hívni őt egy buliba, Norbi nemet mond. Amikor Bécy ismét leszúrja őt, Kornél bíztatására valamit egészen váratlant tesz. Munka után Franci összefut új hódolójával, Péterrel, aki hétvégén már több üzenetet is küldött neki, melyekre azonban a lány nem válaszolt. Sikerül kiengesztelnie Pétert, aki így még aznap estére meghívja magához Francit vacsorára. A lány ismét a sok munkára hivatkozva keres kifogást, de Karesz azt javasolja, hogy beugrik helyette dolgozni. Némi hezitálás után Franci bele is megy a dologba, és valóban élvezi is a randit. De amikor Péter megcsókolja, a lány túl gyorsnak találja a tempót.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930