Előzetes: Livi terhes lett Rolandtól? (01.12.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Livi terhes lett Rolandtól? (01.12.)
Forrás: RTL Klub, 2021/01/11 22:16

Előzetes: Livi terhes lett Rolandtól? (01.12.)Livi nagyon boldog Philippel, ám egyre jobban kezd pánikba esni, mivel kimaradt a menzesze. El akar végezni egy terhességi tesztet, de nem jut hozzá. Viszont Norbi megtalálja a tesztet és egy pillanatra pánikba esik, hogy Angel terhes lehet. Livi erre bevallja Norbinak, hogy lehet, hogy teherbe esett Rolandtól, de aztán félresepri a gondolatot. Norbi Rolandon vezeti le a dühét a T.É.R.-ben és elmondja neki, hogy Livi esetleg terhes. Reggel Roland és Bori között megtörik a jég, hirtelen megint közel kerülnek egymáshoz, és hosszú idő után újra jól érzik magukat együtt. Azonban később Roland megtudja Norbitól, hogy lehetséges, hogy Livi teherbe esett tőle. Erre feldúltan kérdőre vonja Livit és azt követeli, hogy csináljon egy tesztet. Amikor még Mesi is tudomást szerez minderről, és azzal fenyegetőzik, hogy mindent elmond Borinak, Roland egyre inkább pánikba esik. Milán zavarba jön, amikor az interneten véletlenül rátalál a szülei hirdetésére, amiben árulják a cégüket, így nem sokkal később Karesszel együtt elindul a szülei házába. Ott éri őt a következő sokk, amikor meglátja, hogy az édesanyja kirakta a ház elé Milán régi játékait, hogy azok ingyen elvihetőek. Milán kérdőre vonja az anyját, aki kész tények elé állítja őt és elmondja, hogy ő és Milán apja kivándorolnak Thaiföldre. Milán nem akarja elhinni, hogy csak egy véletlennek köszönhetően tudta ezt meg, és keserű szemrehányásokat tesz az anyjának. Ilona azonban azzal védekezik, hogy Milán az, aki nem akarta tartani velük a kapcsolatot.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031