Előzetes: Bence felmond Francinál? (11.06.)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Előzetes: Bence felmond Francinál? (11.06.)
Forrás: RTL Klub, 2020/11/05 23:16

Előzetes: Bence felmond Francinál? (11.06.)Bori egyre fáradtabb a sugárkezeléstől, és nem bírja, hogy az egész élete csak a rák körül forog. Nem tud megbékélni vele, hogy a betegsége miatt nem dolgozhat a klubban. Egyedül Jázmin érti meg, és elhatározzák, hogy dacolva a rákkal és az aggódó környezetükkel, végre újra igazán buliznak egyet.
Bár Borit kétkedve és aggódva fogadják a klubban, kiharcolja magának a bulizáshoz való jogot, ha már nem dolgozhat, és felszabadultan beleveti magát az éjszakai életbe Jázminnal. Máté először nem akarja megemlíteni Teklának, hogy Szofi két terhességi kiskönyvet talált. Ám nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a felesége eltitkol előle valamit, és esetleg valami nem stimmel a terhességével. Amikor Joe is bíztatja, Máté bátorságot merít, hogy magyarázatot követeljen Teklától. Teklának végül sikerül hihető magyarázatot rögtönöznie. Miután Bence tegnap végre mégis rájött, hogy mennyire bántja Francit a jelenlétével, felmondja nála az állását a büfékocsiban, de közben reméli, hogy a lány nem fogja ezt elfogadni. Csalódottságára azonban Franci megkönnyebbülten elfogadja a felmondást. Franci reméli, most végre megszabadulhat a fájdalmától, ám az csak felerősödik. Franci Bencén vezeti le a frusztrációját, és ki is rúgja. Amikor újra találkozik Bencével azt látja, hogy hirtelen megint kényszeresen viselkedik és rájön, mennyire megviseli a fiút, hogy el kell válnia tőle. Rossz lelkiismerettel visszaadja Bencének az állását.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930