FIX TV | Kína pandát ajándékozott a bécsi állatkertnek!Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:FIX TV | Kína pandát ajándékozott a bécsi állatkertnek!
Forrás: Fix TV, 2019/05/24 10:15

FIX TV | Kína pandát ajándékozott a bécsi állatkertnek!Egy hivatalos ceremónia keretében átadták a bécsi állatkertnek, a kínai óriáspandát, Yuan Yuan-t. A hétfőn megrendezett ceremónián részt vett az osztrák elnök, Alexander Van der Bellen és Li Zhanshu, az Országos Népi Gyűlés állandó bizottságának elnöke.
A 19 éves hím panda egy hónappal korábban érkezett az állatkerbe. Yuan Yuan lesz az állatkert 18 éves nőstény panda, Yang Yang társa, miután elődje két évvel korábban elpusztult egy tumor miatt.
Az osztrák elnök elmondta, hogy ez a gesztus Kínától jól tükrözi a két ország barátságos viszonyát. Kína időközönként bérbe adja óriáspandáit más országoknak különféle kutatói programok keretében, amit szakértők 'panda diplomácia' néven emlegetnek.
Yang Yang és Yuan Yuan külön térben élnek, viszont csak a következő párzási időszakban fognak találkozni, ami jövő tavasszal lesz.
🔔 Iratkozz fel, szólj hozzá!
👍 Dobj egy like-ot, ha tetszett a videó!
-------------------------------------------
👇 Kövess minket! 👇
⬛ Facebook ► facebook.com/fixhd
⬛ Instagram ► instagram.com/fixtvhungary/
⬛ Youtube ► youtube.com/fixhdtv
📺 Nézz minket a TV-ben!
(UPC, TELEKOM, DIGI)
🔴 Nézz minket online:
►Weboldalon: www.fixhd.tv
►Mobilról: m.fixhd.tv
►Alkalmazás (Mobil/Win10): http://tinyurl.com/MindigTVApp
-------------------------------------------
📧 Üzleti megkeresések ► sales@fixhd.tv
A jelen videó és audió tartalom a FIX televízió kizárólagos tulajdona. Minden jog fenntartva.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930