POKÉMON - PIKACHU, A DETEKTÍV - Így zajlott a szereposztás (6E)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:POKÉMON - PIKACHU, A DETEKTÍV - Így zajlott a szereposztás (6E)
Forrás: InterCom, 2019/04/12 08:45

POKÉMON - PIKACHU, A DETEKTÍV - Így zajlott a szereposztás (6E)POKÉMON - PIKACHU, A DETEKTÍV - MÁJUS 9-TŐL A MOZIKBAN!
Tim (Justice Smith), a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu (hangja: Ryan Reynolds).
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.
A világ egyik legismertebb animált figurája végre a filmvásznon, egy élőszereplős vígjátékban kapott főszerepet.
A lények teljesen reálisak, és tökéletesen illeszkednek az emberek világába: ettől válik a vígjáték igazán látványossá és különlegessé!
Főszereplők: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Bill Nighy, Justice Smith, Ken Watanabe, Rita Ora. Operatőr: John Mathieson. Látvány: Nigel Phelps. Írta: Atsuko Nishida, Tomokazu Ohara, Haruka Utsui, Nicole Perlman, Rob Letterman. Rendezte: Rob Letterman
Mozibemutató: 2019. május 9.
Eredeti cím: Pokémon Detective Pikachu
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Legendary Entertainment, Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár: 6E
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
https://youtu.be/KLibYhgk42EAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031