OCEAN'S 8 - AZ ÉVSZÁZAD ÁTVERÉSE - Magyar szinkronos előzetes #2 (12E)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:OCEAN'S 8 - AZ ÉVSZÁZAD ÁTVERÉSE - Magyar szinkronos előzetes #2 (12E)
Forrás: InterCom, 2018/04/13 13:15

OCEAN'S 8 - AZ ÉVSZÁZAD ÁTVERÉSE - Magyar szinkronos előzetes #2 (12E)Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.
Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyet történetesen egy hűtlen expasija (Damian Lewis) szervez.
De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.
Az Ocean’s-filmek szintet lépnek: az eddigi humor és izgalom most korunk legjobb, legismertebb, legszexibb színésznőinek előadásában kel új életre, miközben azért a férfiak is elég menők: a film egyben Zayn Malik színészi debütálása is.
Főszereplők: Anne Hathaway, Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett, Katie Holmes, Helena Bonham Carter, Matt Damon, Zayn Malik, Olivia Munn, Dakota Fanning, James Corden, Carl Reiner, Awkwafina, Kylie Jenner, Kim Karadshian West, Kendall Jenner, Sarah Paulson. Zene: Nicholas Britell Operatőr: Eigil Bryld. Látvány: Alex DiGerlando
Írta: Gary Ross, Olivia Milch. Rendezte: Gary Ross
Mozibemutató: 2018. június
Eredeti cím: Ocean’s 8
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Smokehouse Pictures,
Village Roadshow Pictures
Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár: 12E
Facebook:
https://www.facebook.com/MozIComAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930