Hamarosan Gyurcsány lehet az ellenzék miniszterelnök-jelöltjeVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Hamarosan Gyurcsány lehet az ellenzék miniszterelnök-jelöltje
Forrás: Pesti Srácok, 2018/03/18 22:45

Hamarosan Gyurcsány lehet az ellenzék miniszterelnök-jelöltjeEgyelőre sikertelennek látszik Gyurcsány Ferenc átkaroló hadművelete, amelynek részeként vasárnap a DK elnöke a pártja Teréz körúti központjában fogadta az MSZP-Párbeszéd vezetőit, Molnár Gyulát, Karácsony Gergelyt, illetve az LMP társelnökét, Szél Bernadettet. Karácsony miniszterelnök-jelölt vidám volt a megbeszélés után, az egyre inkább politikai antitalentumnak tűnő mosolygós fiatalember láthatóan nem érzi annak súlyát, hogy milyen az, amikor valaki komolyan kénytelen egyeztetni Gyurcsánnyal a vezér szerepéről. A Gyurcsány Ferenc által a márciusi közös roadshow-n meghirdetett egyeztetés ugyanis erről is szólt, talán nem véletlen, hogy a PestiSrácok.hu stábjának erre vonatkozó kérdésére a DK elnöke nagyívű kitérő választ adott. Gyurcsány körülíró magyarázatának lényege összefoglalható annyiban, hogy az erősebb kutya... A vonakodó Vona Gábor érezhette ezt, amikor ugyan főképp Gyurcsányék 2006-os szerepére hivatkozva lemondta a vasárnapi egyeztetést, esélye ugyanakkor megmaradt valamilyen ellenzéki koalícióra, mivel az ötletbörzén résztvevő Szél Bernadett tovább keresi az együttműködés lehetőségét a Jobbikkal, ezért hétfőn tovább egyeztet velük. Szél Bernadett a megbeszélés után nem is igyekezett leplezni csalódottságát, és nem is volt hajlandó odaállni a DK főhadiszállásának pártlogóval díszített sajtóemelvényére. Vágó Gábor, az LMP kecskeméti képviselőjelöltje újságírók előtt elmondta, hogy párttársaival úgy gondolják, a megbeszélés eredménytelenségéhez hozzájárult az is, hogy Gyurcsány részegen várta őket a találkozóra.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930