Karácsony Zuglóban is csak egy báb, mi más lenne miniszterelnökként? - Jelen Tamás a PolbeatbenVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Karácsony Zuglóban is csak egy báb, mi más lenne miniszterelnökként? - Jelen Tamás a Polbeatben
Forrás: Pesti Srácok, 2018/03/12 19:45

Karácsony Zuglóban is csak egy báb, mi más lenne miniszterelnökként? - Jelen Tamás a PolbeatbenZuglónak ugyan van egy liberális polgármestere Karácsony Gergely MSZP-s miniszterelnökjelölt személyében, de ő csak egy báb, aki úgy ugrál, ahogy a baloldalon is lemaffiózózott Tóth Csaba szocialista képviselő fütyül - mondta el a PestiSrácok.hu Polbeat című műsorában Jelen Tamás, a Fidesz-KDNP zuglói jelöltje, aki szerint Karácsony egy MSZP-DK-Jobbik-LMP-kormányban is csak báb maradna. - Karácsony Gergely polgármestersége lázálom, a kerületben nem történik semmi, nincs egyetlen fejlesztés sem, egyre lelakottabb minden park és közterület. Egyetlen eredmény, hogy az adományokkal és engedményekkel sikerült idacsalogatni Budapest hajléktalanjait - tette hozzá a politikus Szecskó Petrával, Stefka Istávánnal és Huth Gergellyel beszélgetve. 
Jelen Tamás talán az ország legpikánsabb választókörzetében indul a kormánypártok színeiben, hiszen ellenfele az a Czeglédy-botrányokból is ismert, politikai pályafutását Szombathelyen kezdő Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő és "vállalkozó", akit nemcsak a jobboldal, hanem a volt MSZP-s miniszter Lévai Katalin, az LMP-s képviselőjelölt Barta János, sőt még az ilyen körökben jártas Juhász Péter is alvilági figurának, maffiózónak nevezett korábban, ahogyan azt több cikkben (itt , itt és itt) meg is írtuk. Ráadásul Tóth Csaba legfőbb bizalmasa, Sápi Attila helyi szocialista politikus két évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt. Jelen Tamás a Polbeatben mindkét ügyről beszélt, kijelentve, hogy Tóth Csaba személye és eddigi munkássága kiveri a biztosítékot minden normális politikai erőnél, az országos MSZP és Karácsony Gergely mégis kitart mellette. Mi az, hogy kitart! Tóth Zuglóban az erdőnyinek tűnő választási plakátrengetegén Karácsony, mint kesztyűbáb" mosolyog a kétes múltú jelölt vállán.
Szecskó Petra, Stefka István és Huth Gergely a Polbeatben kitért a formálódó választási roncskoalícióra is, amiről Jelen Tamás megjegyezte, a DK és a Jobbik hiába tagadja a nyilvánvaló tényt, hogy részese az összefogásnak, mert "ami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, az bizony kacsa!" Ez az összefogás nem más, mint egy elmebeteg játszma, ami totális káoszt hozhat ránk - tette hozzá a Fidesz-KDNP politikusa.
Polbeat a PestiSrácok.hu-n minden kedden este hét órától élőben közvetítve a Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (II. kerület, Bem rakpart 53, a Margit híd budai hídfőjénél).
Készítette: Tihanyi Rita és Susánszky Mátyás Pál/PestiSrácok.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930