Összeborul-e a Jobbik és a Baloldal? Egerből nézve még nagyobb a káosz (PS Videó!)Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Összeborul-e a Jobbik és a Baloldal? Egerből nézve még nagyobb a káosz (PS Videó!)
Forrás: Pesti Srácok, 2018/03/12 17:15

Összeborul-e a Jobbik és a Baloldal? Egerből nézve még nagyobb a káosz (PS Videó!)Alakul a választási nagykoalíció és a koordinált jelöltállítás. Annak ellenére, hogy korábban a Jobbik úgy nyilatkozott, ő aztán senkivel se tárgyal, köszöni szépen, de egyedül fog kormányt alakítani, az LMP pedig még kongresszusi határozatot is hozott arról, hogy önálló jelölttel vág neki mind a 106 egyéni körzetben, ma már taktikáznak. És mellébeszélnek, sokszor még ugyan annak a párnak a politikusai is ellentétesen szólalnak meg. Ez történt a hétvégén Vollner Jánossal, aki egyértelműen kijelentette, hogy tárgyalnak az LMP-vel, valamint Z. Kárpát Dániellel, aki az eddigi narratíva szerint tagadott. Csak, hogy még nagyobb legyen a zavar, hétfőn Egerben a Jobbik jelöltje és az LMP jelöltje együtt állt ki a kamerák elé szídni a Fideszt. Próbáltuk megtudni, ki készül visszalépni kinek a javára, de külön interjúban igen csak más volt a kommunikáció. Mirkóczki Ádám szerint Egerben tutira nem lesznek visszalépkedések, közben az LMP-s jelölt Komlósi Csaba azt mondta, pártfegyelem van, ha azt mondják, visszalépés van, ő bizony visszalép. Hogy kinek a javára az rejtély. Mirkóczki szerint ő a legesélyesebb jelölt.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930