A nemzetközi nyúlbűnözéstől rettegnek a svédországi jávorszarvasokVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A nemzetközi nyúlbűnözéstől rettegnek a svédországi jávorszarvasok
Forrás: Pesti Srácok, 2018/03/12 14:45

A nemzetközi nyúlbűnözéstől rettegnek a svédországi jávorszarvasokPalpatine soha nem lehetett volna a Birodalom rettegett uralkodója, ha réges-régen abba a meszzi-messzi galaxisba születik Hadházy Ákos, aki egyedi képességének köszönhetően tudja, hogy minden összefügg mindennel, és ami ennél is fontosabb, ő ezekről a mindenki más számára észrevehetetlen összeesküvésekről rendszeresen lerántja a leplet. Így történt ez az LMP társelnökének hétfői sajtótájékoztatóján is, ahol a PestiSrácok.hu stábja megtudhatta, hogy Semjén Zsolt egyik sith-szövetségese – strómanja – uniós pályázati forrásokat hívott le az egyik hazai minisztérium közreműködésével. Az összeesküvés valahogy úgy nézett ki, hogy az Egyesült Államokból származó, már évtizedekkel ezelőtt elavult nyúltenyésztési technológia volt a pályázat alapja, a befolyt pénzt pedig láthatatlan csatornákon át szétfolyatták, de azok nem vesztek el: a búvópatakok újra egyesültek, és Semjén sithjénél kötöttek ki, aki aztán készségesen átadta a pénzt mesterének. Az egész sötét kavarás lényege az volt, hogy Semjén vadászgatni járjon Svédországba, és ott jávorszarvasokat lőjön ki, lehetőleg olyan helyeken, ahonnan a megboldogult állatokat csak helikopterre fellógatva lehet civilizáltabb környékekre szállítani. Hadházy Ákos nem kispályázott, stábunknak elmondta állításainak alapját: az állítólagos stróman által eltüntetett állítólagos uniós pénz, és Semjén Zsolt vadászkalandjainak ára nagyságrendileg azonos. A korrupció rettenthetetlen üldözőjétől megtudtuk azt is, hogy Polt Péter legfőbb ügyésztől kikérte az OLAF-jelentéseket, de a részére megküldött – és szerinte hiányos – iratokból nem lehet kiolvasni sem Tiborcz Itván, sem 4-es metró-ügyet, ezért most egy kicsit szomorú.
Készítette: Csibra Tibor, SZDM (2018)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031