A Kalasnyikov a molenbeeki bazárban gyerekjáték, az utcákon viszont a dzsihád eszköze lehetVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A Kalasnyikov a molenbeeki bazárban gyerekjáték, az utcákon viszont a dzsihád eszköze lehet
Forrás: Pesti Srácok, 2018/03/12 06:15

A Kalasnyikov a molenbeeki bazárban gyerekjáték, az utcákon viszont a dzsihád eszköze lehetA gépkarabélyok Coca-Coláját hirdette a molenbeeki graffiti, mint valami gunyoros, de célszerű válasz a világváros megvető tekintetű modellekkel telepakolt óriásplakátjaira. Portálunk újságírói egy lendületből, a helyszínen készítették többnyire rejtett kamerával forgatott videóriportjukat. Beszámolójuk szerint: a lakások névtábláin csupa arab, pakisztáni, afrikai név. A klasszikus értelemben vett nyugati kultúra teljes egészében kiköltözött Brüsszel hírhedt no-go zónájából, Molenbeekből. Amit láttak: feltett kezeket. A mai európaiság szimbólumát. Önfeladást. Közömbösséget. Közönyt. Vereséget. A nyugatiak feladják, elveszítik városaikat. A belgák már teljesen viszonytalanok azzal, ami körülöttük, velük történik. Felfoghatatlan, de egyszerűen érdektelenek azzal szemben, hogy ez a társadalommérnöki munka, a tömeges migráció eddig milyen emberi károkat okozott Európában. Nem érdekli őket: kik, mennyien, hol és mikor haltak már meg értelmetlenül a multikulturalizmus hazugságaiért. Azok csak véletlenszerű áldozatok, akiket jobb elfelejteni. A liberális propaganda működik. A nyugati ember pedig asszisztál pusztulásához. Az itt élő európaiak gyávák, gyengék lényegtelenek, a keletről, Afrikából érkezők pedig erősek és van szellemi hátországuk. Ez a különbség. Ők állnak nyerésre. És mindez egy csendes, néma háború, ahol nincsenek lövések, robbanások, csak tekintély és félelem.
Készítette: Szerencsés D. Márton, Dezse Balázs (2018)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930