Emeljünk magasba minél több gyereket! Sikeres Világrekord Magyarországon … 9.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Emeljünk magasba minél több gyereket! Sikeres Világrekord Magyarországon … 9.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/03/11 15:45

Emeljünk magasba minél több gyereket! Sikeres Világrekord Magyarországon … 9.Emeljünk magasba minél több gyereket! Sikeres Világrekord Magyarországon … Légy büszke arra, hogy gyermeked van, és emeld őt a magasba!
Az esemény fővédnöke Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója.
A budapesti esemény műsorvezetője Istenes Bence és Csobot Adél. Az esemény nagyköveteként Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is a magasba emelte gyermekét és még sok-sok ezren …
Köszöntőt mondott Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára.
2018. a Családok Éve, melynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel országos rendezvényt szerveztek. A célunk, hogy világrekordot döntsünk. Ehhez 2018. március 11-én több településen izgalmas programokkal készülünk a családok számára, majd pontban 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket.
A szervezők célja, hogy ezzel az akcióval felhívja a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.
Az esemény 2018. március 11-én került megrendezésre Budapesten a Kongresszusi Központban, valamint Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Tapolca városában.
Találkoztunk március 11-én és felállítottuk az egyszerre felemelt gyermekek világrekordját! Gratulálunk minden résztvevőnek!
Az eseményt a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezte, amely azt mondja, hogy olyanok vagyunk, mint egy nagy család, csak nem a családfánk közös, hanem a céljaink!
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031