110. Kormányinfó - Lázár János miniszter - Harangozó Tamás kérdésére ... 4.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:110. Kormányinfó - Lázár János miniszter - Harangozó Tamás kérdésére ... 4.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/03/01 20:45

110. Kormányinfó - Lázár János miniszter - Harangozó Tamás kérdésére ... 4.A sajtótájékoztató elején megjelent a helyszínen Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő, aki a kalocsai és a szolnoki közvilágítási program ügyében várt válaszokat a Miniszterelnökség vezetőjétől. Lázár János megígérte a reagálást, arra kérve a szocialista politikust, hogy várja azt meg, Harangozó Tamás azonban távozott.
A közvilágítási tender egy jó ötlete volt a szocialisták kormányának, ők hagyatták jóvá az EU-val, az érintett önkormányzatok pedig nagyon jól tették, hogy részt vettek benne, mert mindenhol jelentősen javult a világítás, az új technológia bevezetésével pedig csökkent a költségszint.
A beruházást az Európai Bizottság és az Európai Csalás Elleni Hivatal, az OLAF is vizsgálta, utóbbi lezárta a vizsgálatot, és azt megküldte a kormánynak, valamint a Legfőbb Ügyészségnek, amely megtette a szükséges intézkedéseket, a kabinet pedig reflektált az észrevételekre - fejtette ki, jelezve, hogy a fejlesztési tárca irányító hatósága tételesen cáfolta az OLAF megjegyzéseit. Az Európai Bizottság egyelőre semmivel nem marasztalta el Magyarországot, a brüsszeli testület kérdéseket fog feltenni, amelyekre Magyarország határidőn belül válaszol.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930